Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κας Αντωνοπούλου στο Δήμο Αγράφων

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, το Δήμο Αγράφων επισκέφθηκε για πρώτη φορά η Αν. Υπουργός Εργασίας κα Ράνια Αντωνοπούλου. 

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Δήμαρχο Αγράφων κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή να ενημερώσει λεπτομερώς την αρμόδια Υπουργό για τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής των Αγράφων, τόσο γενικά όσο και ειδικά στον τομέα της Εργασίας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

 Ο Δήμαρχος Αγράφων είχε μία εποικοδομητική συζήτηση μίας ώρας στο Γραφείο Δημάρχου στο Κερασοχώρι με την Αν. Υπουργό, η οποία συνοδευόταν από συνεργάτες της, παρουσία Δημοτικών Συμβούλων και δημοτών. 

Ο κ. Μπαμπαλής αφού ευχαρίστησε την Υπουργό για την παρουσία της, της εξέθεσε την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Αγράφων, ενώ η κα Αντωνοπούλου έκανε μία εκτενή ενημέρωση σχετικά με το Πιλοτικό Πρόγραμμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους Δήμους που έχει ως στόχο την κατάρτιση των οφελούμενων, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια του Υπουργείου Εργασίας που θα έχουν ως έμμεσο στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας. 

 Η επίσκεψη της κας Αντωνοπούλου συνεχίστηκε στη Δυτ. Φραγκίστα όπου παρουσία του Δημάρχου Αγράφων και συνεργατών του, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει πολίτες σχετικά με το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, αλλά και να απαντήσει στα ερωτήματα τους. 
 Η επίσκεψη της Αν. Υπουργού ολοκληρώθηκε με την ίδια να συνοδεύεται από τον Δήμαρχο Αγράφων και συνεργάτες τους στη Λίμνη Κρεμαστών, καθώς η κα Αντωνοπούλου θέλησε να δει ιδίοις όμμασι τον «κοιμώμενο γίγαντα και αναπτυξιακό πυλώνα του Δήμου Αγράφων» όπως χαρακτήρισε τη λίμνη ο Δήμαρχος Αγράφων κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: