Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Αγράφων Άμεσος και αποτελεσματικός ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγράφων

Άμεσος και αποτελεσματικός ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγράφων – Οι ευχαριστίες του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή
 Με αφορμή το κύμα κακοκαιρίας (χιονοπτώσεις και παγετό) των τελευταίων ημερών που έπληξε το Δήμο Αγράφων σε πολύ μεγάλο βαθμό, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής: 
• Ο μηχανισμός του Δήμου όπως αποδείχθηκε ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και αντέδρασε άμεσα από την πρώτη στιγμή και σε όλες τις Κοινότητες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν πρόσβαση όλοι οι οικισμοί και οι συνοικισμοί του Δήμου μας από την πρώτη ημέρα (Πέμπτη) αμέσως μετά τις χιονοπτώσεις, ακόμα και οι απομακρυσμένοι συνοικισμοί Σάικας και Μπλο Αγράφων καθώς και Βαλάρι Βραγγιανών, οι οποίοι απέκτησαν οδική πρόσβαση τη δεύτερη κιόλας ημέρα (Παρασκευή) μετά το πέρας της κακοκαιρίας. 
 • Επίσης, τη δεύτερη ημέρα μετά τις έντονες χιονοπτώσεις (Παρασκευή) καθώς και την τρίτη ημέρα (Σάββατο) έγινε αποχιονισμός εντός των οικισμών του Δήμου αλλά και των δρόμων που οδηγούν σε στάβλους και ποιμνιοστάσια. 
 • Ο Δήμαρχος Αγράφων ευχαριστεί θερμά:  
- τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, καθώς και τον μηχανισμό αλλά και τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Ευρυτανίας. 
 - τους Συνεργάτες 
 - Αντιδημάρχους 
– Δημοτικούς Συμβούλους 
- Προέδρους 
- Τοπικούς Συμβούλους, όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια και συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν. 
- όλο το προσωπικό του Δήμου Αγράφων και ιδιαιτέρως τους χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου. - όλους τους ιδιώτες χειριστές που συμμετείχαν στους καθαρισμούς των δρόμων. 
- όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες όπως ΔΕΗ – Αστυνομία – Πυροσβεστική – ΟΤΕ – Κέντρο Υγείας – Περιφερειακά Ιατρεία – ΕΚΑΒ. 
• Τέλος, ο κ. Μπαμπαλής ευχαριστεί όλους τους Δημότες για τη βοήθεια που προσέφεραν συμβάλλοντας στην προσπάθεια του Δήμου μας και ζητά την κατανόησή τους για τα όποια προβλήματα δεν αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως και τις παραλείψεις που πιθανώς υπήρξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: