Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ραπτόπουλο για την υγεία .

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ραπτόπουλο και 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία και πρόνοια διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Αγράφων.....





Τετάρτη 8 Ιουνίου – 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στη δημόσια υγεία –πρόνοια Συγκέντρωση στο Ραυτόπουλο Δ. Αγράφων στις 11:00 
(Έξω από τα Αγροτικά Ιατρεία)

 Ανακοίνωση-Κάλεσμα 
 Ενώνουμε την φωνή μας οι κάτοικοι του Δ. Αγράφων με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας. Απαιτούμε πλήρη λειτουργία των Κ.Υ. στην περιοχή μας. 

Λέει ψέματα η κυβέρνηση, προσπαθεί να εξαπατήσει το λαό να τον παραπλανήσει ότι τάχα «αλλάζουμε σελίδα», περνάμε σε νέα εποχή. 

Το ζούμε καθημερινά και εμείς στα χωριά του Δ. Αγράφων. Ακόμα και η υγεία μας παίζεται κορώνα-γράμματα. Τα Κ.Υ. υπολειτουργούν η κλείνουν, το νοσοκομείο στο Καρπενήσι αντιμετωπίζει προβλήματα 

Ενώ όμως συμβαίνουν αυτά, μας λένε υπομονή όπου να ‘ναι τα πράγματα αλλάζουν όπως έλεγαν και οι προηγούμενοι. Τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο αν οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι συνταξιούχοι πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. 

Με τα μέτρα που ψήφισαν ξεθεμελιώνουν την κοινωνική ασφάλιση, μετατρέπουν τις συντάξεις σε προνομιακά επιδόματα, αυξάνουν τις εισφορές. Την ίδια στιγμή έχουμε αύξηση των έμμεσων και άμεσων φόρων, μείωση των μισθών με τον δημοσιονομικό κόφτη με τα μνημόνια διαρκείας που οδηγούν τους εργαζόμενους στη φτωχοποίηση και στην εξαθλίωση. 

Με την ανάπτυξη που ευαγγελίζονται κάθε τρεις και λίγο δεν πρόκειται να σταματήσουν οι θυσίες. Θα ματώσουμε ακόμα περισσότερο γιατί τα κέρδη βγαίνουν από τη φθηνή εργατική δύναμη, από το ξεζούμισμα του καθένα μας. Είναι προϋπόθεση για την αύξηση τους.
Διαβάστε περισσότερα : https://laikiepitropiagrafon.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: