Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Υπενθύμιση και αλλαγές στο Πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων στο Δήμο Αγράφων

Υπενθύμιση και αλλαγές στο Πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων στο Δήμο Αγράφων – θα εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των ΔΕ Απεραντίων και Ασπροποτάμου.

  Εξαιτίας αλλαγών που προέκυψαν σχετικά με την επίσκεψη του Ιατρικού Κλιμακίου στη Γρανίτσα, ενημερώνουμε τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Απεραντίων και Ασπροποτάμου, ότι οι 24 διαφορετικών ειδών εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ κατόπιν ραντεβού, αφορούν τελικά ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους και ΟΧΙ ΜΟΝΟ των Τοπικών Κοινοτήτων Γρανίτσας και Ραπτοπούλου, όπως μας είχε αρχικά ανακοινωθεί από την Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού.

Καλούνται οι κάτοικοι των Δ.Ε. Ασπροποτάμου και Απεραντίων, αφού δουν στην Τοπική τους Κοινότητα τις σχετικές ανακοινώσεις (τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν - αναλυτικά), να κλείσουν ΑΜΕΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ προκειμένου να εξεταστούν στη Γρανίτσα στις 10 & 11 Ιουνίου 2016. 

Τηλέφωνα για ραντεβού: 2102420174 & 2102420191 (από Δευτέρα ως Παρασκευή 12:00 - 15:00, μέχρι τις 6 Ιουνίου) Υπενθυμίζουμε ότι η ενέργεια αυτή είναι μια χορηγία του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".

Δημοσίευση σχολίου