Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα εξετάσουν τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Γρανίτσας και Ραπτοπούλου

Ενισχυμένες Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα εξετάσουν τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Γρανίτσας και Ραπτοπούλου Δήμου Αγράφων, από 09 έως 11 Ιουνίου.
Για τις Τοπικές Κοινότητες Ραπτοπούλου και Γρανίτσας, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δράσεις υγείας στο πλαίσιο της Εφαρμογής του Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού. 
Την Τοπική Κοινότητα Γρανίτσας Δήμου Αγράφων θα επισκεφθούν οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες, ως Δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", από τις 09 έως τις 11 Ιουνίου, ενώ καλούνται και οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Ραπτοπούλου να προσέλθουν προς εξέταση. 

 Οι κινητές Ιατρικές Μονάδες συμπεριλαμβάνουν δεκαπέξι (16) διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες καθώς και 24 διαφορετικά είδη εξετάσεων, για τους κατοίκους του Ραπτοπούλου και της Γρανίτσας. 
 Στο πλαίσιο της δράσης εκτός των εξετάσεων στους κατοίκους, οι οποίες θα διενεργούνται κατόπιν ραντεβού, θα πραγματοποιηθούν επίσης: 
Πρόγραμμα εκπαίδευσης Α΄Βοηθειών για την Α' βάθμια και Β' βάθμια Εκπαίδευση, 
•Δημιουργία Τράπεζας Αίματος των Χωριών Γρανίτσα και Ραπτόπουλο 
• Ομιλίες από Διαιτολόγο – Ψυχολόγο – Επισκέπτρια Υγείας 

 Οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα των δράσεων και ομιλιών, καθώς και για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής, μπορούν να ανατρέξουν στις ανακοινώσεις της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού, τις οποίες ο Δήμος μας έχει ήδη κοινοποιήσει στις Τοπικές Κοινότητες, στην Ιστοσελίδα www.agrafa.gr και στα ΜΜΕ.Δημοσίευση σχολίου