Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Με μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 2ο Σεμινάριο Μελισσοκομίας του Δήμου Αγράφων

Με μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε και το 2ο Σεμινάριο Μελισσοκομίας υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγράφων – Οι δηλώσεις Δημάρχου στους συμμετέχοντες Στο Μουσείο της Βίνιανης πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, το διήμερο Σεμινάριο Μελισσοκομίας για αρχάριους με ιδιαίτερη αναφορά στους εχθρούς της μέλισσας.

 Οι ενδιαφερόμενοι που προσήλθαν μαζικά και αυτή τη φορά, μυήθηκαν στα μυστικά της Μελισσοκομίας από τον Εισηγητή του Σεμιναρίου - Γεωπόνο και καθηγητή του Ι.Γ.Ε. κ. Βασίλειο Αηδόνη, ενώ ενδιαφέρον είχε το γεγονός ότι δόθηκε ευκαιρία στους αρχάριους να ανταλλάξουν απόψεις με τους πιο έμπειρους μελισσοκόμους. Με τη λήξη του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση 12ωρης παρακολούθησης.

Στο Σεμινάριο το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Αγράφων, κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Τάκη. Ο κ. Μπαμπαλής αφού ευχαρίστησε τον κ. Αηδόνη και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μαζική συμμετοχή και μίλησε για τα δωρεάν επερχόμενα σεμινάρια που ο Δήμος Αγράφων πρόκειται να πραγματοποιήσει τονίζοντας τη σπουδαιότητα που έχουν για όσους κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές, καθώς μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα και το θεμέλιο λίθο για μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, την οποία τόσο ανάγκη έχουν οι νέοι του τόπου μας.


Ηλεκτρονικά παραλαμβάνουν τις σημειώσεις του Σεμιναρίου Μελισσοκομίας οι συμμετέχοντες Παρακαλούνται όσοι συμμετείχαν στο Σεμινάριο Μελισσοκομίας και επιθυμούν να λάβουν τις Σημειώσεις του Εισηγητή κ. Βασιλείου Αηδόνη σε ηλεκτρονική μορφή, να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμό τους στο email του Δήμου Αγράφων: info@agrafa.gr Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με το Γραφείο Δημάρχου στο τηλ 2237351318.

Δεν υπάρχουν σχόλια: