Ελάτε στην παρέα μας !

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων : αύριο όλοι οι Ευρυτάνες δίνουμε το ραντεβού μας στο Σύνταγμα.

Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων : αύριο όλοι οι Ευρυτάνες δίνουμε το ραντεβού μας στο Σύνταγμα.Όλοι μαζί δυναμικά μπορούμε να ενωθούμε για την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Η Στερεά Ελλάδα ταξιδεύει με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος! Το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι θα είμαστε όλοι εκεί! 
Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης (kostas.bakoyannis,)οι Αντιπεριφερειάρχες μας και τα μέλη του Περιφερειακού μας Συμβουλίου και όλοι όσοι εργαζόμαστε δίπλα τους, θα είμαστε εκεί! Και προσκαλούμε όλους τους φίλους μας από την Ευρυτανία, την Φωκίδα, την Φθιώτιδα, την Βοιωτία και την Εύβοια, που μένουν στο Λεκανοπέδιο με τις οικογένειες τους, να βρεθούμε όλοι εκεί! 
Να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να ξεφαντώσουμε... Η Στερεά Ελλάδα "καταλαμβάνει" την πλατεία Συντάγματος, όχι για διαδήλωση, αλλά για γλέντι και κερνάει, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις «Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την ΕΝ.ΠΕ. 
Το Σάββατο από τη 1μ.μ. έως τις 3μ.μ. όλοι μαζί και παρέα με τους Συλλόγους μας και τις οικογένειές μας, ζούμε το ρυθμό του καρναβαλιού της Σκύρου και συμμετέχουμε στα Αλευρομουτζουρώματα του Γαλαξιδίου. 
Το Σάββατο 5 Μαρτίου, όλοι οι Στερεοελλαδίτες από την καρδιά της Ελλάδας,(και όχι μόνο) γινόμαστε μια αγκαλιά, στην καρδιά της Αθήνας! 
Σας περιμένουμε όλους..
Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια: