Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Τον ετήσιο χορό τους διοργάνωσαν ο πολιτιστικός σύλλογος Βρουβιανών και o εξωραϊστικός εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Αυλακιωτών


Χόρεψαν αντάμα και διοργάνωσαν από κοινού τον ετήσιο χορό τους (φωτο και βίντεο)  το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 ο πολιτιστικός σύλλογος Βρουβιανών ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ΄΄ και o εξωραϊστικός εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Αυλακιωτών ΄΄ Ο ΕΛΑΤΟΣ ΄΄ .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε   στην αίθουσα ΄΄ΤΟ ΕΛΑΤΟ΄΄ , στη Χασιά . 
Μπαίνοντας στην αίθουσα μας περίμενε το καλωσόρισμα με το χαμόγελο από τα μέλη των συλλόγων και  το πρώτο κέρασμα με παραδοσιακές πίτες και τσίπουρο! 
Το σερβίρισμα και η εξυπηρέτηση από τους υπαλλήλους του κέντρου  ήταν  άμεσο , τα φαγητά , τα αναψυκτικά και τα ποτά... πολλά  και στην ώρα τους ! 
Ικανοποιητική ήταν επίσης και η συμμετοχή του κόσμου που διασκέδασε και  απόλαυσε μια εξαιρετική παραδοσιακή βραδιά με τους εξαίρετους καλλιτέχνες: Γιώργο Βίτσα (κλαρίνο) Νίκο Νομικό (βιολί και νησιώτικο τραγούδι) , Αποστόλη Φελέκη (κιθάρα ), Δημήτρη Μουραντώνη (αρμόνιο) στο τραγούδι οι : Χριστόδουλος Κωσταρέλος ,Ελένη Βίτσα και ο Κώστας Τσαμπάς !
Μια άψογη  διοργάνωση !

Την εκδήλωση προλόγισαν εκ μέρους  του Συλλόγου Βρουβιανών  ο Πρόεδρος και εκ μέρους  του Συλλόγου Αυλακιωτών ο Πρόεδρος και η κ. Χριστίνα Τσιούφη . 

Συγχαρητήρια πολλά  στα  Διοικητικά Συμβούλια και στα μέλη των συλλόγων  και του χρόνου !





















Δεν υπάρχουν σχόλια: