Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση Μπαμπαλή σε δημοσιεύματα της «άτυπης αντιπολίτευσης» του Δήμου Αγράφων

Απάντηση Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή στις συκοφαντίες της αυτοαποκαλούμενης «άτυπης αντιπολίτευσης» του Δήμου Αγράφων

Για πρώτη και τελευταία φορά απαντώ δια του τύπου σε όσα ανυπόστατα – ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες, είδαν το φως της δημοσιότητας από την αυτοαποκαλούμενη «άτυπη αντιπολίτευση» του Δήμου Αγράφων που υπογράφεται από ένα και μόνο άτομο.
Από τούδε και στο εξής, οτιδήποτε και οποιοσδήποτε έχει να συζητήσει για θέματα του Δήμου Αγράφων, μπορεί να το πράξει είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία του στις Δημόσιες Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να καταγραφεί η άποψή του επίσημα και να ακουστεί ο αντίλογος, είτε επισκεπτόμενος το Δημαρχείο και εμένα προσωπικά.
Ένα μόνο πράγμα αξίζει να σημειωθεί για να αποδειχθεί το πόσο ανενημέρωτοι και επικίνδυνοι παραμένουν κάποιοι, καθώς και πόσο ψεύτικα και ανακριβή είναι τα όσα γράφτηκαν.
Ήδη σε ρεπορτάζ των Ευρυτανικών Νέων από τις 23η Σεπτεμβρίου 2015 με τίτλο «Δαπάνες πάνω από 137.000 ευρώ στα Άγραφα για μελέτες, έργα και προμήθειες – 5.000 ευρώ για την αγορά λουκέτων», αναφέρθηκαν εντός του κειμένου επί λέξει τα εξής : «εντωμεταξύ ο Δήμος προχωρά στην προμήθεια 500 λουκέτων συνολικής δαπάνης 4.920 ευρώ...» Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο υπ’ αριθμ. 474 χρηματικό ένταλμα με ΑΔΑ 6Φ94Ω6Α – ΨΨΤ. Τελείωςψευδώςστην επιστολή που δυστυχώς δημοσιεύτηκε εκθέτοντας έτσι τον συντάκτη της, μεταξύ άλλων αναφέρει ψευδώς και συκοφαντικά ότι η συγκεκριμένη προμήθεια κόστισε 15.000€!!!
Καλούμε όλους να αντιληφθούν την κρισιμότητα της κατάστασης και να συμβάλλουν με δημιουργικό τρόπο στην αντιμετώπιση των πολλών και συσσωρευμένων από το παρελθόν προβλημάτων του Δήμου μας.
Σε διαφορετική (καταλήγει  η ανακοίνωση) περίπτωση και εφόσον οι συκοφαντίες και τα ψεύδη συνεχιστούν το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: