Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

2015 στιγμές και γεγονότα .

To 2015 μας αποχαιρέτα σε λίγο  (κι αυτό )δίνοντας τη θέση του στο νέο έτος 2016 ! Παρακολουθήστε ,στιγμές (καλές και κακές) που άφησε κληρονομιά στο χωριό μας ο χρόνος που έφυγε όπως τις καταγράψαμε στο ημερολόγιο-χρονολόγιό μας ( όπως πάντα μπορεί να έχουμε ξεχάσει ή απλά να μην έχουμε ενημερωθεί για όλα , ενημερώστε μας κι αμέσως ανεβάζουμε γεγονότα που έλαβαν χώρα και δεν τα καταγράψαμε) …

Γάμοι :
Ο Κωνσταντίνος Ντόσκας του Δημητρίου και της Μαρίας και η Δήμητρα Τσαρούχα του Αθανασίου και της Χριστίνας παντρεύτηκαν το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ανθούσα .Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους!

Η Παναγιώτα Ξυραφάκη του Βασιλείου και της Σοφίας και ο Γιώργος Μπλάνης παντρεύτηκαν την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας ! Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους!
Γεννήσεις :
Στο Μαιευτήριο ΄΄ΕΛΕΝΑ ΄΄ την 16η Ιανουαρίου 2015 η Ευανθία Ντερνελή , χάρισε στον Πατήρ Κοσμά Φλώτσιο μια υγιέστατη κόρη.Να είναι γερή και δυνατή ! Να μας ζήσει !

Την 15η Απριλίου 2015 η Σοφία Χαβέλα , χάρισε στο σύζυγό της Θωμά Σκόνδρα του Παναγιώτη , έναν υγιέστατο γιο! Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει παιδιά !

Την 25η Ιουνίου 2015 η Γιάννα Λάμπρου ,χάρισε στο σύζυγό της Χρυσοβαλάντη Κοτρώνα του Κοσμά έναν υγιέστατο γιο ! Να σας ζήσει παιδιά ,να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά !

Βαπτίσεις :
Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών βάπτισαν την Κυριακή 24-5-2015 την κόρη τους ο Πατήρ Κοσμάς Φλώτσιος και η Ευανθία Ντερνελή το όνομα αυτής Μαρία .Να μας ζήσει!

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου βάπτισαν την Κυριακή 17-5-2015 την κόρη τους ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος και η Παναγιώτα Τριανταφύλλου ,το όνομα αυτής Άννα ! Να μας ζήσει!

Στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας βάπτισαν την Κυριακή 23 Αυγούστου την κόρη τους ο Λάμπρος και η Δήμητρα Ντόσκα , το όνομα αυτής Αντιγόνη ! Να σας ζήσει !

Επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή σε ΑΕΙ , ΤΕΙ της χώρας , μαθητών με καταγωγή το χωριό μας : 
της Στέλλας Ξυραφάκη του Βασιλείου  (τμ. οικονομικό ,Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών )
 της Πέγκυς Φλώτσιου του Βασιλείου(τμήμα φυσικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) , 
του Φλώτσιου Ευάγγελου του Γεωργίου (τμήμα Κοινωνιολογίας ,Πανεπιστήμιο Κρήτης )
 και του Χρήστου Φλώτσιου του Αλεξάνδρου (τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και διεθνών σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ).
Συγχαρητήρια παιδιά καλή επιτυχία στο νέο σας ρόλο και πάντα επιτυχίες!

Έφυγαν από κοντά μας:
Αποβίωσε την 27η Ιανουαρίου 2015 -πλήρης ημερών - ενενήντα οχτώ (98) ετών η Στυλιανή (Θανάσαινα) Τριανταφύλλου . Η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο της Ιτέας την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον την σκεπάζει !

Αποβίωσε την 23η Ιουλίου 2015 σε ηλικία ογδόντα οχτώ ετών ο Παναγιώτης Σκόνδρας. Η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο της Ιτέας την 24η Ιουλίου 2015 .Ο θεός να τον αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον τον σκεπάζει !

Αποβίωσε την 23η Οκτωβρίου 2015 σε ηλικία ογδόντα εννιά ετών η Στασινού Ελένη συζ. Ευαγγέλου . Η κηδεία έγινε στο κοιμητήριο της Τσιρνόκας την 24η Οκτωβρίου 2015 .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει !


Αυτά καταγράψαμε , ευχάριστα ή δυσάρεστα , γλυκές και πικρές αναμνήσεις έτσι είναι η ζωή ! αν κάποιο κοινωνικό γεγονός έλαβε χώρα το 2015 και δεν το πήραμε ΄΄είδηση ΄΄ενημερώστε μας και με χαρά θα ενημερώσουμε το ημερολόγιό μας! όπως φυσικά κι αν κάποιος δεν επιθυμεί να αναγράφονται προσωπικές του στιγμές σε αυτό ,  τις αφαιρούμε πάραυτα !   

             Χρόνια πολλά σας ευχόμαστε με γαλήνη και οικογενειακή ευτυχία! 
                            το νέο έτος ας φέρει μαζί του καλύτερες μέρες !
                                        Υγεία και προκοπή σε όλους μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: