Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Έφυγε από τη ζωή, ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα

Έφυγε από την ζωή, ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, ο παραδοσιακός τραγουδιστἠς Χρήστος Φωτίου.
Ο άτυχος τραγουδιστής  ,έχασε την ζωή του σε περιοχή κοντά στο Κάτω Αθαμάνιο Άρτας, κατά τη διάρκεια του αγαπημένου του χόμπι του κυνηγιού.

Ο Χρήστος Φωτίου γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1947 στην Άρτα. Εκτός από τραγουδιστής, ήταν και πολύ καλός οργανοπαίκτης, καθώς έπαιζε βιολί, λαούτο και άλλα.
Γιος μουσικού της παράδοσης, άρχισε της επαγγελματική του σταδιοδρομία στα 12 του χρόνια και συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του δημοτικού τραγουδιού.
Γιος μουσικού της παράδοσης, άρχισε της επαγγελματική του σταδιοδρομία στα 12 του χρόνια και συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του δημοτικού τραγουδιού. Έχει τραγουδήσει σε πολλές χώρες, όπου υπάρχουν Ηπειρώτες και του έχουν απονεμηθεί πολλές διακρίσεις.

Είναι μάλιστα και ο τραγουδιστής και στιχουργός της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. «Στην Αρτα στ' Αθαμάνιο, Δευτέρα πριν να φέξει βγάλαμε πρωθυπουργό, τον Τσίπρα τον Αλέξη… Και σε στεριά και θάλασσα, πάλι να ξαναφέξει, ξανά να φέρεις τη χαρά γεια σου λεβέντη Αλέξη» λένε οι στίχοι του τραγουδιού που είχε βγάλει προς τιμή του Πρωθυπουργού.Δημοσίευση σχολίου