Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : θα κάνουμε τα πάντα για να σας δικαιώσουμε.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες και δημιουργούν πλέον τις συνθήκες για κυβέρνηση μακράς πνοής και κλίματος σταθερότητας.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πήρε την ισχυρή εντολή που ζήτησε, παρά τις επιθέσεις που δέχτηκε από πολλές πλευρές και παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια της διαπλοκής και τα πυκνά πυρά που δέχθηκε από πρόσωπα και δυνάμεις που προέρχονται από τις γραμμές του.
Σε αυτές τις εκλογές νικητής είναι ο λαός μας, που απέτρεψε την παλινόρθωση του παλιού και φθαρμένου και κράτησε ζωντανή την ελπίδα. Ηττημένος: τα κυκλώματα της διαφθοράς, της διαπλοκής, της οικονομικής και ηθικής χρεοκοπίας και οι πάσης φύσεως εκπρόσωποί τους.
Η νέα κυβέρνηση θα εφαρμόσει την συμφωνία που υπέγραψε και συγχρόνως θα πάρει μέτρα για την ανακούφιση του πληγέντος από την κρίση λαού και την ανασυγκρότηση της χώρας. Θα κριθεί στους τομείς της πάταξης της διαφθοράς ,της διαπλοκής, της φοροδιαφυγής .Στην καθιέρωση σταθερού και δίκαιου φορολογικού συστήματος , στην αναδιοργάνωσης του κράτους προς όφελος των πολιτών και της εθνικής οικονομίας, στην υπεράσπιση και προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στην εφαρμογή αποτελεσματικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης και τέλος στην εφαρμογή σχεδίου απεμπλοκής από την επιτήρηση και τη λιτότητα .
Θα κρίνεται αυστηρά καθημερινά και σε κάθε της βήμα.
Εμείς θα είμαστε οι αυστηρότεροι κριτές, πάντα εναρμονισμένοι με το λαϊκό αίσθημα και της ανάγκες της κοινωνίας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους και όλους όσους αγωνίστηκαν για να επιτύχει μια τόσο σημαντική νίκη στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.
Ευχαριστεί όλους τους συμπατριώτες μας Ευρυτάνες που με την ψήφο τους τίμησαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εμπιστεύτηκαν για μια ακόμα φορά.
Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να σας δικαιώσουμε.
Αν και σε επίπεδο νομού χάσαμε την έδρα για μερικές δεκάδες ψήφους ( οι παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτό θα αναλυθούν με την αρμόζουσα ψυχραιμία και νηφαλιότητα στον κατάλληλο χρόνο), υποσχόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες και θα παλεύουμε για το καλύτερο του τόπου μας.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: