Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Εκδήλωση στο Νιμάτι Χρύσως !

Στην Τοπική Κοινότητα Χρύσως πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου τιμητική εκδήλωση στη μνήμη των επτά πατριωτών μας – αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης , οι οποίοι βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν από τους εισβολείς κατακτητές στο Νιμάτι Χρύσως το 1942.
Μετά την Θεία Λειτουργία στο Εξωκλήσι του Αγίου Σεραφείμ , ακολούθησε τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων στη θέση Νιμάτι, κατάθεση στεφάνων, και εν συνεχεία στην πλατεία της Τ.Κ. Χρύσως ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τους επισήμους προσκεκλημένους καθώς και η κεντρική ομιλία από τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων κ. Κατσιφό Ευάγγελο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αγράφων κα Φεγγούλη Βασιλική, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τσιτσάνης Λάμπρος, Ο Διοικητής του Α.Τ. Κερασοχωρίου κ. Ζαμπέλης Μάριος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χρύσως κ. Καρανίκας Ηλίας, ο κ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος ως απόγονος θύματος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Χρυσιωτών κ. Αντώνης Καρανίκας και ο Πρόεδρος του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Βίνιανης κ. Μαντής Παντελής.
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ  ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΟΜΙΛΙΑ -ΚΑΤΣΙΦΟΣ 

ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: