Ελάτε στην παρέα μας !

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Μπακογιάννης ...Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχωρά απρόσκοπτα την αναπτυξιακή της πορεία

1η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης
Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2014-2020
Κώστας Μπακογιάννης: «Αφουγκραζόμενοι όλους τους εμπλεκόμενους φορείς,
θα σχεδιάσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα το αύριο της Στερεάς Ελλάδας»

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Galini, στα Καμένα Βούρλα, η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2014-2020.

Η ημερήσια διάταξη και ο σχετικός φάκελος των εισηγήσεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας www.stereaellada.gr.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης της Συνεδρίασης σε πραγματικό χρόνο (livestreaming).

O Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Κώστας Μπακογιάννης, ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κόντρα στους καιρούς και στην αβεβαιότητα των ημερών, προχωρά απρόσκοπτα την αναπτυξιακή της πορεία. Επιμένουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και με όλες μας τις δυνάμεις συνεχίζουμε τον σχεδιασμό και θέτουμε γερές βάσεις για τη νέα προγραμματική περίοδο. Τους τελευταίους μήνες, βρέθηκα σε κάθε Δήμο της Στερεάς, συμμετέχοντας στις συνεδριάσεις όλων των δημοτικών συμβουλίων. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία από κοινού, Δήμοι και Περιφέρεια, να θέσουμε προτεραιότητες, να εντοπίσουμε τα πραγματικά προβλήματα και να καταγράψουμε το αναπτυξιακό όραμα κάθε τοπικής κοινωνίας, στοιχεία τα οποία θα ενσωματωθούν στις προτάσεις μας. Τη Δευτέρα λοιπόν, θα λάβουμε υπόψη τις καταγεγραμμένες ανάγκες των πολιτών της Στερεάς και αφουγκραζόμενοι όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα σχεδιάσουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα το αύριο της Στερεάς Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: