Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Μπακόλας ...Η Ευρυτανία δεν υποτάσσεται !

Δελτίο τύπου υπογράφει ο Πολιτευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας αναφορικά με το αποτέλεσμα του διεξαχθέντος δημοψηφίσματος στηλιτεύοντας συμπεριφορές και πολιτικές πρακτικές που επιχείρησαν να ποδηγετήσουν την ελληνική κοινωνία, αλλά και μεταξύ άλλων δηλώνει πως αισθάνεται πιο περήφανος παρά ποτέ γιατί η Ευρυτανία παραμένει ένας τόπος που αντιδρά και δεν υποτάσσεται, νικώντας το χτες, νικά το φόβο, νίκα τους δυνάστες και επίδοξους «σωτήρες». Παράλληλα εκφράζει την πρόθεση του να προχωρήσουμε όλοι ενωμένοι μια γροθιά γιατί αυτό επιτάσσει το αύριο της πατρίδας μας,


Αρ.Πρωτ Α/030 Καρπενήσι, Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015
                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δύναμη της Ελληνικής ψυχής νίκησε! Η Ευρυτανία αντιστάθηκε και νίκησε!
Οι Έλληνες δεν υποτάσσονται, δεν εκφοβίζονται και δεν ποδηγετούνται!

Ο Ευρυτανικός Λαός στην πλειοψηφία του απέδειξε πως με «κουτοπόνηρες» πολιτικές πρακτικές του χτες δεν υποτάσσεται και δε λυγίζει!
Ακόμα κι όταν ελέγχεις μέρος του τύπου και της ηλεκτρονικής ενημέρωσης οδηγώντας την κοινωνία στο μονόδρομο της φτώχειας και της εξαθλίωσης του «ναι σε όλα».
Ακόμα κι όταν «η εντολή του ιερατείου δίδει γραμμή» στο δημόσιο λόγο εξαφάνισης κάθε αντίθετης άποψης και φωνής.

Ακόμα κι όταν κατεβάζεις διακόπτες στις μετακινήσεις αστικών λεωφορείων υπό το πρόσχημα της «έλλειψης καυσίμων, ακόμα κι όταν μετατρέπεις ιστοσελίδες Αβαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης που αποτελούν τόπο ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πολιτών, σε κέντρα προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινωνίας κατά το δοκούν.

Ακόμα κι όταν η θλιβερή εικόνα μιας χούφτας ανθρώπων από το πολιτικό χτες μπλε και πράσινων επίδοξων σωτήρων και φωστήρων «συνωστίζονταν» σε δημόσια κτήρια για ένα φωτογραφικό ενσταντανέ, ενώ παράλληλα συντόνιζαν την φωνή τους με τους εκφραστές των πιο ακραίων πολιτικών στην Ευρώπη, αρκεί να αποτελούν μέρος της «αυλής των εκλεκτών», αρκεί να έχουν μερίδιο στην θελκτική καρέκλα εξουσίας, ξεχνώντας τις δημόσιες θέσεις ευθύνης που κατείχαν, αψηφώντας την ιερή υποχρέωση τους να παραμείνουν αντικειμενικοί και έξω από το παιχνίδι του διχασμού. Ακόμα κι αν χρησιμοποίησαν ή θέλησαν να χρησιμοποιήσουν συλλόγους και φορείς για κοινά ανακοινωθέντα περί του μονοδρόμου του «ναι σε όλα».

Τώρα πια τα κόμματα του χτες διαλύονται όντας μαγαζιά ανεπάγγελτων πολιτικών κληρονόμων και οικονομικών παραγόντων που τάιζαν αυτές τις «κομματικές τερατογενέσεις» για την βιωσιμότητα των δικών τους «μαγαζιών».
Η μεταπολίτευση έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα τον βιο-ιστορικό της κύκλο, καθώς και οι πολιτικές οικογένειες της περιόδου αυτής.

Ο λαός μας με μια «γροθιά» στο χτες, σε λίγες ώρες ασκώντας το δημοκρατικό του δικαίωμα έχοντας, φωνή, λόγο και την απόλυτη ισχύ είπε «ΟΧΙ» στους δυνάστες του, είπε «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ»

Ευρυτάνισσες Ευρυτάνες, νικήσαμε κόντρα στο αστικό κατεστημένο των τελευταίων δεκαετιών, κόντρα στο Ευρωπαϊκό οικονομικό κατεστημένο την πρώτη μεγάλη μάχη.
Κόμματα του χτες, επαγγελματίες άεργοι πολιτικοί, αλλά και δημοσιογράφοι όσο και μέσα ενημέρωσης κατάλαβαν πως ο φόβος και η νεκρανάσταση πολιτικών που έχουν γραφτεί στην συνείδηση του κόσμου με μαύρο μελάνι δεν πείθουν . Λαμπερά αλλά άκαπνα αναγνωρίσιμα πρόσωπα που φυτοζωούσαν πλάι σε πολιτικούς και επιχειρηματίες, δεν τρομοκρατούν και δεν εκβιάζουν. Δεν καθοδηγούν και δεν επιβάλουν.

Αισθάνομαι πιο περήφανος παρά ποτέ γιατί η Ευρυτανία παραμένει ένας τόπος που αντιδρά και δεν υποτάσσεται, νικώντας το χτες, νικά το φόβο, νίκα τους δυνάστες και σωτήρες.

Νιώθω διπλά υπερήφανος όντας 35 χρονών γιατί με όσους νέους μίλησα και άκουσα αυτές τις μέρες, είδα να έχει νικηθεί ο φόβος ! Είδα νιάτα γεμάτα με ψυχή, ήθος, παιδεία και λεβεντιά.

Τώρα προχωράμε όλοι ενωμένοι μια γροθιά γιατί αυτό επιτάσσει το αύριο της πατρίδας μας, ένα πράγμα όμως ξέχασαν όσοι χτες προσπάθησαν να μας τρομοκρατήσουν. Ξέχασαν πως δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, γιατί δεν έμαθαν να ζουν με άδειο πορτοφόλι και ψυχή βαθιά.

Νικήσαμε ! Νίκησε ο Ελληνικός λαός!



Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: