Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΣΥ.ΡΙΖ. Α ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ κατά Δημάρχου Καρπενησίου

Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος Καρπενησίου την ιστοσελίδα του Δήμου για να καταθέσει τις απόψεις του για το Δημοψήφισμα λέει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συμπατριώτισσες- Συμπατριώτες. Ευρυτάνες- Ευρυτάνισσες.

Δεν περιμέναμε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας θα έφταναν μέχρι τον τόπο μας.
Το ρόλο αυτό ανέλαβε ο Δήμαρχος Καρπενησίου χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του Δήμου για να καταθέσει τις απόψεις του για το Δημοψήφισμα της Κυριακής.
Είναι δικαίωμα του Δήμαρχου να εκφράζει την άποψή του, είναι όμως απαράδεκτο να χρησιμοιποιεί την ιστοσελίδα του Δήμου για τον σκοπό αυτό και επί πλέον να αλλοιώνει το αντικείμενο του Δημοψηφίσματος.
Οι Δημότες μπαίνουν στη συγκεκριμμένο ιστοσελίδα για έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση και όχι για να διαβάζουν τις απόψεις του Δήμαρχου. Αποτελεί προσβολή για τους Δημότες και δείγμα αντιδημοκρατικής νοοτροπίας για τον ίδιο. Βέβαια την αντίδραση των επισκεπτών μπορείτε να την απολαύσετε στα σχόλια των Ευρυτανικών ιστοσελίδων, ωστόσο δείχνει τον πανικό αυτής της ομάδας των ευρωλάγνων που δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους.
Επίσης είναι ανάγκη, αφού δεν ενημερώνει η ιστοσελίδα του Δήμου τους Δημότες , ως ώφειλε, να ενημερώσουμε εμείς και να πούμε ότι την Κυριακή ψηφίζουμε «ΟΧΙ» στην υποτέλεια των δανειστών και στην καταστροφή της χώρας μας και δεν ψηφίζουμε για μέσα ή έξω από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και το ευρώ, που θα ήθελε ο Δήμαρχος και οι όμοιοι του.


         ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: