Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση για τη μάχη στη γέφυρα της Τατάρνας

Ανήμερα της Πεντηκοστής πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Αγράφων και το Σύλλογο Τριποταμιτών Αιτ/νίας, εκδήλωση μνήμης για την πρώτη μάχη της Ρούμελης που έγινε στη Γέφυρα της Τατάρνας, από τον ήρωα του 1821 Οδυσσέα Ανδρούτσο.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Τριπόταμο, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των ηρώων στη θέση Λαχανόκηπος και η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους.
Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτα Λάμπου εκφώνησε τον Πανηγυρικό της Ημέρας και ακολούθησε γνήσιο παραδοσιακό γλέντι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιδήμαρχος Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Τόλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γρηγόρης Παπαθανάσης, Γιώργος Παπαδημητρίου, Λεωνίδας Τελώνης, Σωτήρης Διώτης, Παντελής Κολοκώτσιος, Στέφανος Τσιαμάκης, Αποστόλης Μάκκας και Κώστας Μάκκας. Έδωσαν επίσης το παρόν, ο περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Τσιτσάνης, ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Θέμης Χασιώτης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τριποτάμου Πέτρος Μπατσούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Τριποτάμου Λάμπρος Βρέκος, ο εκπρόσωπος της ΟΕΣ Σωτήρης Πεσίνης, ο εκπρόσωπος του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κονιαβίτης και πλήθος κόσμου.
Πρόεδρος Συλλόγου Τριποταμιτών 
Δημοσίευση σχολίου