Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Bike Odyssey 2015, στ΄ Άγραφα

Ποδηλατική διαδρομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης αγώνων του Bike Odyssey 2015, στις 10 και 11 Ιουνίου εντός των ορίων του Δήμου Αγράφων.
Πιο συγκεκριμένα, στις 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση της διαδρομής στη Δρακότρυπα Καρδίτσας με προορισμό το χωριό Άγραφα. Οι αθλητές, διοργανωτές και η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου κατέφθασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Άγραφα όπου και δέχτηκαν τη φιλοξενία του Δήμου Αγράφων. Τη διοργανωση υποδέχθηκε θερμά καλωσορίζοντάς τους σε ομιλία του, ο ίδιος ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Μπαμπαλής Θεόδωρος. Τους υποδέχθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχόπουλος Ευθύμιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγράφων κ. Γατής Δημητριος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Επινιανών κ. Αβράμπος Ελευθέριος, οι οποίοι εν συνεχεία πραγματοποίησαν την απονομή μεταλλίων και κυπέλλων στους αθλητές που ξεχώρισαν στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Αγράφων.
Στις 11 Ιουνίου, η διοργάνωση του Bike Odyssey 2015 συνέχισε την πορεία του με την ποδηλατική διαδρομή να έχει σημείο εκκίνησης την Τοπική Κοινότητα Αγράφων με προορισμό το Κρίκελλο.
Ο Δήμος Αγράφων ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή του και ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές που επέλεξαν το Δήμο μας για την διεξαγωγή ειδικής διαδρομής του οκταήμερου αγώνα τους, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ανάδειξη του φυσικού κάλλους αλλά και της καταλληλότητας του Δήμου μας για τέτοιου είδους δράσεις.





Βράβευση νικητών 





Δεν υπάρχουν σχόλια: