Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Παρέμβαση Μπαμπαλή στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Παρέμβαση του  Δημάρχου  Αγράφων για να εξαιρεθούν όλοι οι πλημμυροπαθείς και ευρισκόμενοι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Δήμοι από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά  τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων. Το αίτημα έγινε αποδεκτό από την ΚΕΔΕ με την έκδοση ψηφίσματος το οποίο θα διαβιβασθεί στο αρμόδιο Υπουργείο. Διαβάστε  αναλυτικά 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νομός Ευρυτανίας
Δήμος Αγράφων
Γραφείο Δημάρχου



Κερασοχώρι, 12-05-2015
                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στη Χαλκιδική το οποίο πραγματοποιήθηκε 7- 9 Μαΐου συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής και ως μέλος της θεματικής επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ.
Πέραν των θεμάτων, αιτημάτων και προτάσεων που αναδείχθηκαν και κατατέθηκαν μέσα από την εισήγηση της προέδρου της επιτροπής Κας Αλίκης Σωτηριάδου, ο Δήμαρχος Αγράφων έθεσε δια μέσου της επιτροπής αυτής αίτημα με βάση το οποίο ζήτησε να εξαιρεθούν όλοι οι πλημμυροπαθείς και ευρισκόμενοι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Δήμοι από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία αφορά στα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε αποδεκτό από την ΚΕΔΕ με την έκδοση ψηφίσματος και θα διαβιβασθεί στο αρμόδιο Υπουργείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: