Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Π.Ε.Δ. Στ. Ελλάδας ,δεν υπάρχει ενδιασμός να βοηθήσουμε το κράτος ....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου – 35100 , ΛΑΜΙΑ
Email : pedstereas@gmail.gr

Λαμία 5 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ορίζοντα το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ (7-9 Μαϊου 2015, Χαλκιδική) και τις αποφάσεις - συμπεράσματά του, προσανατολίζονται πλέον και οι Αυτοδιοικητικοί της Στερεάς Ελλάδας.
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της ΠΕΔ, σύσσωμα τα μέλη του διατύπωσαν τις απόψεις τους με κοινή συνισταμένη το αρνητικό γεγονός ότι δεν προηγήθηκε της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) καμιά διαβούλευση της Κυβέρνησης με τους οργανισμούς Α` Βαθμού Αυτοδιοίκησης.
Ωστόσο, όλοι συμφώνησαν ότι τα διαθέσιμα δεν θα έχουν καμία αξία αν η χώρα πτωχεύσει, αν και επανέλαβαν ότι  υπάρχουν πολλά θέματα που θα πρέπει να διευκρινιστούν, γι` αυτό και δεσμεύτηκαν να επανέλθουν επί τους θέματος, μετά την ολοκλήρωση του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

«Από μέρους μας δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός να βοηθήσουμε το κράτος. Ποιος είναι αυτός που θέλει να καταστραφεί η χώρα μας; Όμως, πρέπει να παραδεχθούμε πως δεν υπήρξε νωρίτερα συνεργασία ανάμεσα στους Δήμους και την κυβέρνηση, προκειμένου έγκαιρα να βρούμε κοινή λύση. Εάν δώσουμε, όμως, τα χρήματα που υπάρχουν στους Δήμους, δεν θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε. Γι` αυτό ζητούμε τη νομοθετική ρύθμιση, για να είμαστε όλοι εξασφαλισμένοι ώστε να μπορούμε και εμείς να καλύψουμε τις λειτουργικές μας ανάγκες» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: