Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Κ.Κ.Ε. : Ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ!

ΚΚΕ : Δύναμη αντίστασης, πάλης και ελπίδας για άλλη προοπτική!

Την επόμενη μέρα των εκλογών χρειάζεται ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ!

Για δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση!
Για Λαϊκή Συμμαχία και πάλη για την ανατροπή!

 Γιατί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα μιλούν για την «επόμενη μέρα», καλλιεργώντας ψεύτικες προσδοκίες στο λαό ότι αυτή η επόμενη μέρα θα 'ναι καλύτερη για το λαό. Ψεύτικες ελπίδες γιατί θα είναι εδώ, παρόντες, οι παράγοντες που επιδεινώνουν τη ζωή του λαού, τα μονοπώλια, η ΕΕ, το χρέος, οι εφαρμοστικοί νόμοι, τα μνημόνια διαρκείας και οι κυβερνήσεις που κινούνται σε αυτό το δρόμο. Θα είναι εδώ είτε συνεχιστεί η κρίση είτε υπάρξει κάποια μικρή ανάκαμψη. Γι' αυτό ο λαός την επόμενη μέρα χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ!
Γιατί είναι η σίγουρη εγγύηση στην αβεβαιότητα και ανασφάλεια, για να έχει η εργατική τάξη, ο λαός πού να ακουμπήσει!
Για να ανοίξει ο δρόμος για τη μοναδική λύση υπέρ του λαού, τη μονομερή και ολοσχερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, για τη λαϊκή ευημερία, με την εργατική τάξη, το λαό στο τιμόνι της εξουσίας, τη σοσιαλιστική προοπτική, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!
Για να δυναμώσει η πάλη για την εργατική- λαϊκή στην οποία το ΚΚΕ θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας!
Για να οργανώσει αποτελεσματικά την πάλη του λαού. Γιατί το ΚΚΕ είναι δύναμη αντίστασης και διεκδίκησης, για να ενισχυθεί η πάλη για την ανάκτηση εδώ και τώρα των απωλειών του λαού την περίοδο της κρίσης!
Για να αναγεννηθεί το λαϊκό κίνημα, για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων και να βάλει τη δική του σφραγίδα!Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η κοινωνική λαϊκή συμμαχία εργατών, αυτοαπασχολούμενων και φτωχών αγροτών, γυναικών και νέων των λαϊκών στρωμάτων που θα αντιπαλέψει και θα ανατρέψει τον κοινό εχθρό, την εξουσία των μονοπωλίων!
Ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή, μέσα στο λαό, για να αλλάξει ο αρνητικός συσχετισμός με στόχο τη συνολική ανατροπή!
Ισχυρό ΚΚΕ για να μην ξεγελάσουν, να μην εξαπατήσουν και πάλι το λαό!
Δυνατό ΚΚΕ γιατί είναι το κόμμα της ελπίδας και της προοπτικής για το λαό!


Οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας του ΚΚΕ
Γιαννούλης Γιάννης


Λάππας Βασίλης


Παπαροϊδάμης Βασίλης

    


Δεν υπάρχουν σχόλια: