Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ολοκληρώση έργων οδικών αξόνων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


Ολοκληρώθηκαν όπως μας ενημερώνει με σχετικό Δελτίο Τύπου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τα έργα για την βελτίωση των οδικών αξόνων Άμφισσα – Λιδωρίκι, Κρέντη – Βαρβαριάδα, Αταλάντη – Όρια Νομών Φθιώτιδας / Βοιωτίας και Νέο Μοναστήρι – Όρια Ν. Καρδίτσας, συνολικού προϋπολογισμού 36.670.000,00 €.
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των παρακάτω οδικών έργων, που αφορούν στην βελτίωση των οδικών αξόνων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η σύμβαση των οποίων υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά...
α) η κατασκευή του έργου με πλήρη τίτλο «Κατασκευή Εθνικής οδού Άμφισσας-Λιδωρικίου (από Αγία Ευθυμία έως διασταύρωση νέων Φυλακών)
β) η κατασκευή του έργου με πλήρη τίτλο «Οδός Αταλάντη – όρια Νομού Βοιωτίας Τμήμα Ε».
γ) η κατασκευή του έργου με πλήρη τίτλο « Κρέντης - Βαρβαριάδα - Αγραφα Κρέντης Βαρβαριάδα Αποπεράτωση. Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας), με προϋπολογισμό 6.350.000,00 € και συμβατικό αντικείμενο . Η σύμβαση υπογράφηκε την 16-4-2013 και αφορά την ολοκλήρωση της Επαρχιακής Οδού μήκους 7.500 μ. (τμήμα Α), από Κρέντη έως γέφυρα Βαρβαριάδας με την κατασκευή χωματουργικών εργασιών, τεχνικών έργων, έργων προστασίας καταπτώσεων, έργων προστασίας της οδού στις κοίτες του ποταμού Αγραφιώτη, εργασίες οδοστρωσίας - ασφαλτικών,  σήμανσης – ασφάλισης - διαγράμμισης και φυτεύσεων. Έχει ολοκληρωθεί το σύνολο του έργου και έχει αποδοθεί στην κυκλοφορία.
δ) η κατασκευή του έργου με πλήρη τίτλο «Ε.Ο. Ν.Μοναστήρι-Καρδίτσα, τμήμα Ν.Μοναστήρι – όρια Ν.Καρδίτσας – ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: