Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αποστόλου : έφτασε η ώρα της προσωπικής ευθύνης του καθενός


Η Ομιλία  Αποστόλου, κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες, Τρίτη 20 Μαΐου, στη Λαμία, για τη διενέργεια του δεύτερου γύρου των εκλογών:
Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας.Δώσαμε έναν αγώνα με αντίξοες συνθήκες και κόντρα σε παλαιοκομματικές τακτικές . Θα τον συνεχίσουμε γιατί πιστεύουμε ότι αποτελούμε τη δύναμη εκείνη που θα κάνει την ανατροπή την επόμενη Κυριακή.
Τώρα ΠΛΕΟΝ είναι η ώρα της προσωπικής ευθύνης του καθένα.
Τώρα στις επαναληπτικές εκλογές κρίνεται η διακυβέρνηση τη περιφέρειας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Στην Στερεά Ελλάδα στις εκλογές οι πολίτες έδωσαν την πρωτιά στην παράταξη ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ του  Κώστα Μπακογιάννη.
Γνωρίζετε τους ανθρώπους  της, γνωρίζουμε την ιδεολογία τους, γνωρίζουμε τις επιδιώξεις τους…
Είναι η παράταξη που στηρίξει τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, είναι η παράταξη που στηρίζεται από τον Σαμαρά και  τον Βενιζέλο :
>ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ παλιά και νέα τζάκια αγωνίζονται για να διατηρήσουν την εξουσία τους.
Τώρα Όλοι ξέρουν: Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ο Κώστας Μπακογιάνης και η παράταξή του στην καρδιά της Ελλάδας…
Δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούργιο, παρά να εξωραΐσει μια χρεοκοπημένη διακυβέρνηση, να συνεχίσει  την ίδια πολιτική, που φτωχαίνει τον τόπο μας και τον λαό μας.
Τώρα όλοι ξέρουν: Το πολιτικό προσωπικό που μας χρεοκόπησε ψάχνει νέους εκφραστές, νέα πρόσωπα για να διατηρήσει την εξουσία του.
Στις επαναληπτικές εκλογές θα ψηφίσουν  για το μέλλον των παιδιών τους …
Εάν νικήσει ο Μπακογιάννης , θα σημαίνει επιβράβευση της  πολιτικής που μας χρεοκόπησε, θα σημαίνει συναίνεση σε νέα μέτρα και  παραπέρα φτωχοποίηση της κοινωνίας.
Τώρα κανείς δεν νομιμοποιείται να σιωπά, ή να επικαλείται ότι δεν γνώριζε…Όλοι πλέον γνωρίζουν τον λυσσαλέο αγώνα των Σαμαρά –Βενιζέλου να διασωθούν. Αύριο κανείς δεν νομιμοποιείται να λέει ότι δεν γνώριζε. Οι επαναληπτικές εκλογές είναι ή ώρα της προσωπικής ευθύνης του καθένα. Μετριόμαστε όλοι με την προσωπική μας διαδρομή.
Φτάνει πια με το προσωπικό της χρεοκοπίας της χώρας,
Φτάνει πια με τα παλιά και νέα Τζάκια που θα φορτώσουν νέα δεινά στον τόπο μας.
Όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή τη χώρα και όλοι μας έχουμε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αναφοράς.
Η δήθεν ανεξαρτησία που κρύβει  πολιτικά τζάκια, ολιγαρχικά συμφέροντα, καναλάρχες, υπόγειες διασυνδέσεις, κρυφές συμφωνίες και κομματικούς στρατούς δεν μπορεί να δώσει λύσεις στη κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας .
Καλούμε κάθε προοδευτικό πολίτη να ταχθεί αποφασιστικά στο πλευρό του συνδυασμού μας τη δεύτερη Κυριακή διεκδικώντας μαζί μας μια νέα αρχή, μια περιφέρεια για τη κοινωνία
Έχουμε την απαραίτητη εμπειρία , γνώση και θέληση να αγωνιστούμε μαζί με τη στερεολλαδίτικη κοινωνία για να δώσουμε στη Περιφέρειά μας αυτά που έχει ανάγκη και της ανήκουν .
Καλώ όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας να συμπαραταχθούμε σ΄ αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: