Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μπακόλας ,Ευχαριστήρια επιστολή με ..μηνύματα !

Ολοκληρώνοντας έναν απίστευτα κοπιαστικό προεκλογικό αγώνα ευχαριστώ από καρδιάς, όλους όσους οι δρόμοι μας συνέκλιναν.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον Ιατρό, ακαδημαϊκό δάσκαλο και πρώην υφυπουργό Θανάση Γιαννόπουλο, την Μαρία Γαλανού και τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ» για την πολύτιμη συνεργασία μας.

Επίσης ευχαριστώ όλους όσους μου είπαν λόγια που πραγματικά με ατσάλωσαν ακόμα κι αν δε θέλησαν να υπερψηφίσουν την πρόταση μας για την Στερεά, θέλω παρόλα αυτά να πιστεύω όντας ίσως ρομαντικός σε μια εποχή όπου άλλοι μέθοδοι ευημερούν πως όλοι πονάμε αυτό το τόπο. Μένει ν’αποδειχτεί.
Έκανα ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ» να γνωστοποιήσω το όραμα μου και το πρόγραμμα μου για την Ανάπτυξη και την Ευημερία της Ευρυτανίας, μιας Ευρυτανίας Μεγάλης και Ισχυρής, Υπερήφανης και Παραγωγικής και Ισόρροπα Αναπτυσσόμενης για όλους και όχι για τους ολίγους .
Ένα όραμα που για 2 συναπτά έτη χωρίς προαπαιτούμενα με κάθε πρόσφορο μέσο πάλεψα να κοινοποιήσω και να δρομολογήσω.

Οφείλω σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους να δηλώσω με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, πως δεν στηρίζω τον συνδυασμό «Αλλάζουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Μπακογιάννη
έχοντας ρητά και κατηγορηματικά δηλώσει από την αρχή του προεκλογικού αγώνα το εκ διαμέτρου αντίθετο όραμα μου για την Ευρυτανία μας.
Ως Ευρυτάνας πολίτης δεν συνηγορώ και δεν συνυπογράφω ούτε νεκρός την παράδοση των κορυφογραμμών της Ευρυτανίας στις Ανεμογεννήτριες, την υφαρπαγή για ενεργειακούς και μόνο σκοπούς της λίμνης Κρεμαστών καταδικάζοντας την δυτική Ευρυτανία σε περαιτέρω εξαθλίωση. Δεν συνυπογράφω την παράδοση του αστείρευτου πλούτου της Ευρυτανίας, των Νερών μας σε όσους καιροφυλακτούν κάνοντας "πάρτι" μ’ ένα συνειδητά αλλοτριωμένο κομμάτι του τοπικού πληθυσμού. Δεν θα γίνω ηθικός αυτουργός για όλα αυτά που έρχονται σε βάρος του συνόλου και για τα οποία μίλησα και δεν εισακούστηκα.
Οι υπεύθυνες εκλεγμένες διοικήσεις σε περιφερειακό όσο και σε δημοτικό επίπεδο  καθώς και ο βουλευτής Ευρυτανίας θα έχουν την μοναδική και απόλυτη ευθύνη για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Νομού μας.
Παράλληλα τονίζω πως η αποχή και το λευκό είναι συμμετοχή στην διαφαινόμενη παράδοση της Ευρυτανίας και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του τόπου μας.
Περίτρανη απόδειξη τα ποσοστά της αποχής που ενώ άγγιξαν το 52% στις 18 Μαΐου την ίδια στιγμή λεωφορεία, από το Σάββατο το βράδυ 17 Μαΐου 2014 διέσχιζαν το σύνολο της Ευρυτανικής γης με τα γνωστά αποτελέσματα.
Οι αριθμοί και τα ποσοστά μίλησαν για το ποιοι και πως λειτούργησαν, ποιοι και με ποιο τρόπο στήριξαν ποιους. Δυστυχώς η ακηδεμόνευτη και ελεύθερη βούληση των πολιτών ίσως αποτελεί ακόμα ζητούμενο στο Νομό Ευρυτανίας. 

Εύχομαι σε όλους τους Ευρυτάνες που οφείλουν μαζικά να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία κάθε καλό για όλους μας πράττοντας με γνώμονα το μέλλον της Ευρυτανίας και όχι της οικογενειοκρατίας ! 

Για μένα όλα άρχισαν και τελειώνουν στην Ευρυτανία.-

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: