Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δημοσκοπήσεις! Την πλήρωσε ο ...Χορταρέας !

Πλήρωσε με τη θέση του τα λάθη και τις ανακρίβειες στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το γνωστό μέντιουμ, που εργάζονταν σε μεγάλη εταιρία μέτρησης της κοινής γνώμης, ως σύμβουλος
Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης
Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Χορταρέας είχε προσληφθεί τους τελευταίους μήνες από την εταιρία προκειμένου να τη βοηθήσει να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση γρήγορων γκάλοπ από τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες και site, για να έχουν κάτι να κάνουν ψιλοκουβέντα.
Το γνωστό μέντιουμ, είχε εφαρμόσει με επιτυχία την πρωτοποριακή μέθοδο της «Ονυχοσφρητικής» (έβγαζε συμπέρασμα μυρίζοντας τα νύχια του), η οποία προέβλεπε με απόκλιση έως 0.5% το αποτέλεσμα που επιθυμούσε ο πελάτης.
Η είδηση της απόλυσης, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους συναδέλφους του, καθώς αναμένεται και άλλες εταιρείες του χώρου, να απομακρύνουν τους αστρολόγους που εργάζονταν σε αυτές το τελευταίο διάστημα, ειδικά στον τομέα των exit polls.
Με ανακοίνωσή του, πάντως, ο Σύλλογος Αστρολόγων Ελλάδος, χαρακτηρίζει «άδικη και καταχρηστική» την απόλυση, η οποία έγινε όπως αναφέρεται «για να ηρεμήσει ο κ. Μιχελάκης» και ζητάει την επαναπρόσληψή του, καθώς χωρίς τις συμβουλές του και τις γνώσεις του, οι αποκλίσεις από τα πραγματικά αποτελέσματα θα ήταν πολύ μεγαλύτερες».
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Νίκος Χορταρέας, συζητάει ήδη με γνωστό, μεγάλο κανάλι, προκειμένου να αποκτήσει μόνιμη στήλη στο δελτίο ειδήσεων.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: