Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Απολογισμός της περιοδείας Μπαμπαλή στους ετεροδημότες της Βοιωτίας και Αιτωλ/νίας

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του γίνεται  δεκτός με ενθουσιασμό  από τους Αγραφιώτες της Περιφέρειας ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής . Ο κ.Μπαμπαλής και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή τους ετεροδημότες Αγραφιώτες της Βοιωτίας και της Αιτωλοακαρνανίας με κατά σειρά τις πόλεις του Σχηματαρίου,Θήβας,Αλιάρτου ,Πεντάλοφο Μεσολογγίου και Μεγάλη Χώρα Αγρινίου.
Στις ομιλίες του  ο Θεόδωρος Μπαμπαλής τονίζει την υπόσχεσή του να υπηρετήσει το Δήμο Αγράφων χωρίς διακρίσεις, δίνοντας προτεραιότητα στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη, σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες με ανοιχτά τα δημοτικά γραφεία και ενεργά τα Τοπικά Συμβούλια ώστε τα προβλήματα να λύνονται άμεσα.
Χαρακτηριστικά ο κ.Μπαμπαλής στην Θήβα ερωτώμενος από κάτοικο της περιοχής τόνισε με νόημα:«Όχι απλά θα δουλέψουμε για την ανάπτυξη του δήμου Αγράφων αλλά θα ματώσουμε για τον τόπο μας».
Κοινή διαπίστωση όλων αποτελεί ότι προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στην οργάνωση του δήμου, αλλά και την βελτίωση και ανάπτυξη του εσωτερικού οδικού δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: