Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η Μαρία Γαλανού παρούσα στις εκδηλώσεις μνήμης στον ήρωα Ευρυτάνα Κώστα Βελή

Tον ήρωα  ΚΩΣΤΑ ΒΕΛΗ τίμησαν την Παρασκευή το πρωί  κάτοικοι και φορείς της περιοχής  του Κερασοχωρίου Αγράφων ,στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο δήμος Αγράφων για την συμπλήρωση 193 χρόνων, απο την κήρυξη της επανάστασης του 1821 από τον Ευρυτάνα αρματολό ΚΩΣΤΑ ΒΕΛΗ που έγινε στο Κεράσοβο στις 10 Μάη 1821.
Παρούσα στην εκδήλωση και η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας της "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ" Μαρία Γαλανού.
Η κ.Γαλανού δήλωσε για την εκδήλωση:
«Όλοι μας, και ιδιαίτερα οι νέοι  θα πρέπει να θυμόμαστε  τους ήρωές μας που εξεγέρθηκαν κατά των τυράννων και αγωνίστηκαν για την ελευθερία τους
Πάντα έτσι ήταν οι αγώνες του έθνους μας, λίγοι εναντίων πολλών  και δεν φοβηθήκανε ποτέ, γιατί απλά πιστεύανε στα υπέρτερα όπλα μας, που δεν ήταν άλλα από τα πνευματικά και ψυχικά μας χαρίσματα ,σαν Ευρυτάνες, σαν Έλληνες.
Στην σημερινή εποχή της απόλυτης κρίσης αξιών και της ανυπαρξίας προτύπων είναι επιβεβλημένο παρά ποτέ άλλοτε να τιμούμε τους ήρωες και να θυμίζουμε στους νέους μας την θυσία και τις αξίες στις οποίες πίστευαν».
Αρνητική εντύπωση ωστόσο προκάλεσε ,παρά το πλήθος κατοίκων, η απουσία  σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας του νομού αλλά και των υποψηφίων που αυτές τις μέρες οργώνουν την Ευρυτανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: