Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Μπακόλας , πασχαλινές ευχές


Οι ψυχές των Ελλήνων αδελφών μας συμπάσχουν και ακολουθούν τον Θεάνθρωπο στο μαρτυρικό Γολγοθά και τα Θεία Πάθη της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.

Το πανανθρώπινο μήνυμα της Χριστιανοσύνης είναι το μεγαλείο της απόφασης του Ιησού να σταυρωθεί για να άρει τις αμαρτίες των ανθρώπων.

Η πορεία του μαρτυρικού δρόμου μοιάζει με το δύσκολο δρόμο που μας επιφυλάσσει η ίδια μας η ζωή τούτη την εποχή.

Όσο δύσκολο και ανηφορικό κι αν είναι το μονοπάτι που διανύουμε όλοι μας, πάντα στο τέλος υπάρχει το φως που συνοδεύει το Αναστάσιμο Θαύμα και η Αιώνια Ζωή. Μετά τον αγώνα ακολουθεί η λύτρωση, η ελπίδα, η γαλήνη της ψυχής, το φωτεινό και ελπιδοφόρο αύριο.

Με αίσθημα ταπεινότητας και ευλάβειας ας ανοίξουμε τις ψυχές μας και ας δεχθούμε την ενότητα, την αγάπη και την ελπίδα που φέρει η κορυφαία απόδειξη της Χριστιανικής πίστης, η Σταύρωση και η Ανάσταση του Κυρίου μας.

Από καρδιάς εύχομαι το βαθιά ανθρώπινο μήνυμα των Ημερών του Πάσχα ν’αγγίξει τις ψυχές όλων μας και να μας γεμίσει δύναμη και θάρρος για τον προσωπικό Γολγοθά του καθενός μας.
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, Καλό Πάσχα, με υγεία, ευτυχία, ελπίδα, αγάπη και ανθρωπιά για κάθε Ευρυτανικό σπιτικό για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Δείτε το κείμενο :ΕΔΩ
Δημοσίευση σχολίου