Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Αποστόλου : Το νέο στην πολιτική δεν έχει σχέση με την ηλικία ...

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου, σχολιάζοντας στο Enatv της Κεντρικής Ελλάδας τη συνάντηση του κ. Μπακογιάννη με τον Επίτροπο κ. Χαν, και την ανακοίνωση του κ.Περγαντά για την παραίτηση των Αντιπεριφερειαρχών Στερεάς Ελλάδας, ανέφερε τα εξής:
Έμεινα έκπληκτος με την ανακοίνωση, μία απλή χειραψία μετατράπηκε σε προώθηση των προβλημάτων της Περιφέρειας. Με ποια θεσμική ιδιότητα και με ποιες συγκεκριμένες τεκμηριώσεις ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε θέματα τα οποία εδώ και χρόνια ταλανίζουν την Περιφέρεια αλλά και τη χώρα μας; Στο χρονικό διάστημα της χειραψίας τα συζήτησε όλα αυτά;
Αυτές οι συναντήσεις θυμίζουν εποχές ¨κατόπιν ενεργειών μου¨ που δεν ταιριάζουν στην εποχή μας.
Το νέο στην πολιτική δεν έχει σχέση με την ηλικία αλλά κυρίως με τη νέα λειτουργία.  Οφείλει να το καταλάβει αυτό ο κ. Μπακογιάννης.»
 «Κρίσιμο θέμα είναι στην πορεία μας προς τις εκλογές να μην επηρεαστεί η συνέχιση λειτουργίας του θεσμού της αιρετής μας Περιφέρειας. Όμως αυτό φαίνεται ότι δε συμβαίνει. Ο νόμος ψήφισε το ασυμβίβαστο για τους υπαλλήλους που ασκούν διευθυντικό έργο, δεν προέβλεψε ανάλογα γι αυτούς που ασκούν διοικητική εξουσία κατ΄ ανάθεση, όπως είναι οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες.
Στην Περιφέρεια μας η κατάσταση γίνεται χειρότερη γιατί οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες που είναι υποψήφιοι εκμεταλλεύονται τις θέσεις τους και τα προνόμια τους (μετακινήσεις-προβολή) για συλλογή ψήφων.


Οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν. Αν δεν το κάνουν όπως τους ζήτησε ο εντολοδόχος τους κ. Περγαντάς να τους το επιβάλει ο ίδιος με απόφασή του.» 
Δημοσίευση σχολίου