Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Μπαμπαλής : Δηλώσεις υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων

Δελτίο Τύπου με δηλώσεις , παρουσίαση θέσεων   και βιογραφικό των    υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων κκ. Λάμπρου Χρυσαφογεώργου και Θεοδώρας Ράπτη εξέδωσε ο συνδυασμός ΄΄ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ΄΄
του κ. Μπαμπαλή Θεόδωρου
Χρυσαφογεώργος :    Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση-πρόκληση του επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ΄΄ Κου Μπαμπαλή Θεόδωρου για την τιμή που μου έκανε ,προκειμένου να θέσω τον εαυτό μου στις υπηρεσίες του Δήμου Αγράφων, θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2014

>Δεσμεύομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή με έργα ευθύνης και συνέπειας.
>Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, υπηρετώντας, με αποτελεσματικότητα, τον τόπο μας. Τα Άγραφα.
>Γιατί η μάχη για την Επόμενη Μέρα στα Αγραφα είναι μάχη συλλογική. Είναι μάχη προοπτικής, είναι μάχη συνέπειας, είναι μάχη ουσίας.
Και προσωπικά ως άτομο αλλά και ως ομάδα, δεσμευόμαστε ότι δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες σας. Το πρόγραμμά μας είναι συμφωνία τιμής με κάθε πολίτη χωριστά.Σήμερα, μπορείτε να μεταφέρετε παντού, ένα ξεκάθαρο μήνυμα:
Τα Αγραφα αλλάζουν σελίδα. Τα Αγραφα ανοίγουν ένα καινούργιο κεφάλαιο....Διαβάστε περισσότερα: ΕΔΩ

Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης του εγχειρήματος, αποδέχθηκα την πρόσκλησή του Κου Μπαμπαλή Θεόδωρου, να θέσω υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου στο συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου..Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δοκιμάζεται, τα πράγματα δυσκόλεψαν κι ο τόπος μας – περισσότερο από κάθε άλλη φορά – χρειάζεται την προσπάθεια όλων, πόσο μάλλον νέων επιλογών με όρεξη να προσφέρουν στα κοινά.
Διαβάστε περισσότερα:ΕΔΩ
Δημοσίευση σχολίου