Ελάτε στην παρέα μας !

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αποστόλου ανακοίνωση για το γάλα .

Δελτίο τύπου και ανακοίνωση του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλη Αποστόλου,για τις πρόσφατες αποφάσεις της Κυβέρνησης για το γάλα .
Το μόνο πλεόνασμα που φαίνεται ότι διαθέτει η Ελληνική κυβέρνηση είναι αυτό της προθυμίας για την διάλυση της ελληνικής κτηνοτροφίας.
Αποτέλεσμα και στόχος των αλλαγών στο γάλα που “σκληρά” διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση είναι το τελειωτικό χτύπημα στην εγχώρια κτηνοτροφία, η αύξηση των εισαγωγών που στα κτηνοτροφικά προϊόντα ήδη υπερβαίνουν τα 2 δις ευρώ, η υποβάθμιση της ποιότητας διατροφής των πολιτών.
Το τελευταίο σκαλοπάτι του κατήφορου της κυβέρνησης θα είναι η ψήφιση των αλλαγών στο γάλα μαζί με άλλες αλλαγές σε ένα άρθρο προσπαθώντας να εκβιάσει τις ψήφους των βουλευτών.
Τους προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχτούμε και άλλες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις. Κανείς δε μπορεί να παίζει με την παραγωγή αυτής της χώρας. Κάθε βουλευτής πρόθυμος να ψηφίσει τέτοιες ρυθμίσεις θα είναι υπόλογος τόσο απέναντι στους κτηνοτρόφους όσο και απέναντι στους καταναλωτές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να ακυρώσει, εαν ψηφιστούν, όλες αυτές τις επιλογές που οδηγούν στην παραγωγική και κοινωνική διάλυση της χώρας και να πάρει πρωτοβουλίες μείωσης της τιμής του γάλακτος και άλλων βασικών διατροφικών προϊόντων με μέτρα απέναντι σε αυτούς που κερδοσκοπούν και όχι σε αυτούς που παράγουν και κρατούν την ύπαιθρο ζωντανή.
Ευάγγελος Αποστόλου
Βουλευτής Εύβοιας – ΣΥΡΙΖΑ
Συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
                                                            evagelosapostolou@gmail.com
Βουλής 4, Τ.Κ. 10557  Αθήνα,   Τηλ:  210 3706263,  Fax: 210 3706063

Δεν υπάρχουν σχόλια: