Ελάτε στην παρέα μας !

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

2013 , Στιγμές !

To 2013 μας αποχαιρέτησε  πριν από λίγο δίνοντας τη θέση του στο νέο έτος 2014  ! Ας ελπίσουμε αυτό να είναι καλύτερο για όλους μας ! Υγεία και δύναμη να έχουμε !Παρακολουθήστε  μέσα από το ημερολόγιο-χρονολόγιό  μας ,στιγμές (καλές και κακές) που άφησε κληρονομιά στο χωριό μας ο χρόνος που έφυγε .
Γάμοι :O Βαλάντης Κοτρώνας 
και η Γιάννα Λάμπρου παντρεύτηκαν την 27η Ιουλίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Ανατολικής Φραγκίστας. Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους!
Ο Βασίλης Φλώτσιος
του Χρήστου και η Αλεξία Καρανίκα παντρεύτηκαν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στον Ιερό Ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών Περιστερίου .Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους!
"Αρραβώνες:
Ο Κωνσταντίνος Ντόσκας του Δημητρίου αρραβωνιάστηκε στις 28-12-2013 τη Δήμητρα Τσαρούχα. Να ζήσετε παιδιά ! Πάντα χαρές στη ζωή σας !
Γεννήσεις :
Την 4η Οκτωβρίου 2013 η Σπυριδούλα Ξυραφάκη του Βασιλείου , χάρισε στο σύζυγό της Βασίλη Γιωργάκη έναν υγιέστατο γιο . Να είναι γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά ! Να σας ζήσει παιδιά !
Βαπτίσεις :
Στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας βάπτισαν την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013 το γιο τους ο Παναγιώτης και η Μαρία Κουλουκούρα , το όνομα αυτού Γεώργιος ! Να σας ζήσει ! Νόνα η Βάσια Τριανταφύλλου ,πάντα Άξια !

Στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Ιτέας βάπτισαν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 την κόρη τους , ο Χρήστος και η Λόλα Ξυραφάκη το όνομα αυτής Χρύσα ! Να σας ζήσει ! Νονός ο Παναγιώτης Κουλουκούρας ,πάντα Άξιος !
Έφυγαν από κοντά μας:
Αποβίωσε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 σε ηλικία 81 ετών ο Δημοσθένης Φλώτσιος του Βασιλείου . Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο κοιμητήριο της Ιτέας .Ο θεός να τον αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον τον σκεπάζει !Αιωνία η μνήμη του !
Αποβίωσε την Πέμπτη   24 Οκτωβρίου 2013 σε ηλικία 67 ετών η Σαββούλα Ντόσκα του Κων/νου . Η κηδεία της έγινε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο κοιμητήριο της Ιτέας .Ο θεός να την αναπαύσει , ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ιτεάτικης γης που πλέον την σκεπάζει !Αιωνία η μνήμη της !
Αυτά καταγράψαμε , ευχάριστα και δυσάρεστα , γλυκές και πικρές αναμνήσεις έτσι είναι η ζωή ! αν κάποιο κοινωνικό γεγονός έλαβε χώρα το 2013 και δεν το πήραμε ΄΄είδηση ΄΄ενημερώστε μας και με χαρά θα ενημερώσουμε το ημερολόγιό μας!

2 σχόλια:

Koritsa Kleitsou είπε...

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία, χαρά και ευημερία!!!
Καλή συνέχεια και στη σελίδα σου!!!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Με χαρές και λύπες βαδίζει η ζωή. Όσο λιγότερες οι δεύτερες, όσο παραπανίσιες οι πρώτες για το 2014.