Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Σεμινάριο παρασκευής σαπουνιού!


Σεμινάριο σαπωνοποιίας θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αγράφων την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Ιστορικού Μουσείου της Παλαιάς Βίνιανης.
Στα πλαίσια του επιμορφωτικού – εκπαιδευτικού προγράμματος του Δήμου Αγράφων θα πραγματοποιηθεί το μικρό αυτό εργαστηριακό σεμινάριο παρασκευής στερεού αλλά και υγρού σαπουνιού. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε όλοι να παρασκευάζουμε οικονομικά αλλά κυρίως αγνά προϊόντα πρώτης ανάγκης, χρήσιμα για το σπίτι και τις οικογένειές μας.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης και σημειώσεις με συνταγές σαπουνιών. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν. Για περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Αρωνιάδα Ελένη-Ευαγγελία στο 22373 50814, ώρες γραφείου.
                   
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τους αμέσως επόμενους μήνες θα ακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων που αποσκοπούν στην επιμόρφωση του κοινού σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και παραγωγικότητα του τόπου μας.

Το σεμινάριο  είχε μεγάλη επιτυχία όπως μας ενημέρωσε με σχεικό δελτίο τύπου που μας  στάλθηκε σήμερα (23-12-2013 ) από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Αγράφων διαβάστε  το : ΕΔΩ
Δημοσίευση σχολίου