Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Φεγγούλη με τον Υφυπουργό Υποδομών !

Με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, συναντήθηκε η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Αγράφων κ. Βάσω Φεγγούλη,  στο γραφείο του στο Υπουργείο στην Αθήνα.
Η συζήτηση εστιάστηκε στο φλέγον ζήτημα της μεταφοράς μαθητών, της άδειας για τη χρήση του λεωφορείου των Αγράφων και εκτός ορίων του Δήμου, για τη δημιουργία υποτυπώδους γραμμής δημοτικής συγκοινωνίας και τέλος για την εγκατάσταση γρήγορου ιντερνέτ σε όλο Δήμο.......

Οι επαφές της κ. Φεγγούλη με υπουργούς θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ για αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, έχουν ήδη προγραμματιστεί οι συναντήσεις της με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη και τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη για μείζονα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Αγράφων. 
Ας ελπίσουμε οι  προσπάθειες της δραστήριας Δημάρχου να ευοδωθούν γιατί οι Δημότες το αξίζουν  και γιατί στις μέρες δεν νοείται  μαθητές να μην έχουν πρόσβαση στο σχολείο , στη μάθηση,  στις διαδικτυακές  ευκολίες κλπ . Συγχαρητήρια στη Δήμαρχο και καλή επιτυχία στις προσπάθειές της ! 
Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: