Ελάτε στην παρέα μας !

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ημερίδα για το ΄΄ΕΣΠΑ΄΄ στο Καρπενήσι !


Συνεχίζεται η διαδικασία της διαβούλευσης για το σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020, στην Ευρυτανία.
Ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά στην ημερίδα: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας –Έργα Ευρυτανίας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι. 
Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι, την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 με τίτλο: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Έργα Ευρυτανίας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά συνάντηση, μετά από αυτές της Χαλκίδας και της Λιβαδειάς, που γίνονται με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την συνεργασία / διαβούλευση για το σχεδιασμό της Ε΄προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.
Μετά την τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά ,  και τους χαιρετισμούς των Δημάρχων Καρπενησίου & Αγράφων κ.κ. Μπακογιάννη και Τάτση καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας, κ. Καραμπά, ακολούθησαν αναλυτικές παρουσιάσεις από την Προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κα. Παπαθανασίου Αλεξάνδρα και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Σχεδιασμού, Στρατηγικής και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, κ. Ιακωβίδη Δημήτρη.
Παρόντες στην ημερίδα, που χαρακτηρίστηκε από ευρεία συμμετοχή, ήταν Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δήμαρχοι και εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι συλλογικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και στελέχη των ΟΤΑ Α΄και Β΄βαθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: