Ελάτε στην παρέα μας !

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Δημοφιλέστερες αναζητήσεις 2012 !

Σε βιντεάκι που ανέβασε η Google περιλαμβάνεται και η Ελλάδα με σχόλιο ΄΄διαμαρτυρία για τα μέτρα λιτότητας ΄΄ ωστόσο  με λάθος πλάνα  αφού  παρουσιάζει εικόνες από συγκέντρωση της Ν.Δ !!!
Στην ετήσια αναφορά της ΄΄Zeitgeist report΄΄για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2012, σύμφωνα με την οποία ο συνολικός αριθμών αναζητήσεων άγγιξε τα 1,2 τρισεκατομμύρια σε 146 διαφορετικές γλώσσες,  τις πρώτες θέσεις στην γενική κατηγορία αναζητήσεων, καταλαμβάνουν η Whitney Houston, το Gangnam Style και ο τυφώνας Σάντυ. Η Google μάλιστα χώρισε τα αποτελέσματα ανά κατηγορίες και ανά χώρες. 
Στην κατηγορία «εικόνες» βλέπουμε το iPhone 5 να κατακτά την τρίτη θέση με το συγκρότημα One Direction να έρχεται πρώτο, με το δημοφιλές boyband να εμφανίζεται τρίτο και στην κατηγορία «καλλιτέχνες».
Στις ηλεκτρονικές συσκευές, το iPad 3 φιγουράρει στην πρώτη θέση με τα Galaxy S3 και iPad mini να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.
Ο μυστικός πράκτορας Τζέιμς Μποντ και το Skyfall συμβιβάζονται με τη δεύτερη θέση αφού στις ταινίες, την πρωτιά καταλαμβάνει το The Hunger Games του Gary Ross. Η συγκεκριμένη κατηγορία κατακλύζεται από αγγλόφωνες παραγωγές, με μοναδική εξαίρεση το Ek Tha Tiger, από την Ινδία, που έφτασε μέχρι την έβδομη θέση.
Το «SOPA» (Stop Online Piracy Act) ήταν η έκφραση που έψαξαν οι περισσότεροι να δουν τη σημαίνει, ξεπερνώντας το όνομα του νούμερο 1 καταζητούμενου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, Joseph Kony.


Δημοσίευση σχολίου