Ελάτε στην παρέα μας !

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ασθενοφόρο στο Δήμο Αγράφων !!!!



Παραχωρείται πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο Δήμο Αγράφων σύμφωνα με απάντηση του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Ιωάννη Ροτζώκου στο σχετικό αίτημα του Ευρυτάνα Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ηλία Καρανίκα.

Ειδικότερα σε Ερώτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο κύριος Καρανίκας επεσήμανε –μεταξύ άλλων- την αναγκαιότητα άμεσης βελτίωσης της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στο Δήμο Αγράφων.
Για το σκοπό αυτό και μέχρι την ανάπτυξη του ΕΚΑΒ με την ίδρυση παραρτήματος στη Δυτική Ευρυτανία, ο Ηλίας Καρανίκας ζήτησε από την Πολιτεία τη διάθεση δύο πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων στην περιοχή.
Για τον ίδιο σκοπό ζήτησε ταυτόχρονα να δοθεί η δυνατότητα στους οδηγούς του Δήμου να τα οδηγούν μετά από σχετική εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ.

Απαντώντας ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Ιωάννης Ροτζώκος αναγνωρίζει ότι «σε ό,τι αφορά την περιοχή της Δυτικής Ευρυτανίας είναι γεγονός ότι δεν καλύπτεται ως προς τις υπηρεσίες επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας από το ΕΚΑΒ λόγω ελλείψεως προσωπικού»
Διαβάστε περισσότερα : ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ  
 Ελπίζουμε να έχουν υγεία και δύναμη οι γονείς και οι συγγενείς μας στο χωριό  και ποτέ να μη χρειαστεί να κάνουν χρήση της υπηρεσίας αυτής  .....επειδή  η λύση αυτή είναι για κλάματα !!!! Δυστυχώς  για το χωριό μας!!  Τυχερός  είναι όποιος  έχει  αυτοκίνητο και θα   μεταφέρει μόνος του τον ασθενή συγγενή του   στο    κέντρο υγείας  στο Χαλκιόπουλο (Αιτωλοακαρνανία) κι από εκεί στο νοσοκομείο του  Αγρινίου ,  εκεί όπου  με λίγη τύχη   θα  τον  δει γιατρός ΄΄ πριν τα κακαρώσει΄΄ .  Καλή η προσπάθεια του κ. Καρανίκα αλλά χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα  όσον αφορά το χωριό μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: