Ελάτε στην παρέα μας !

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Καλό Ταξίδι Δημήτρη .


Τετάρτη 12-1-2011 και δυστυχώς........   μια είδηση  κακή ,μια είδηση απροσδόκητα κακή   ρίχνει βαριά τη σκιά της  στο μικρό χωριό μας....  Ένα μαύρο μαντάτο     παγώνει  τη σκέψη, το νου μας , ένα άκουσμα  που κανείς μας  δεν περίμενε ..ούτε ήθελε να ακούσει ...   ένα  νέο που μας συγκλόνισε  όλους , που μαύρισε  την ψυχή μας , διαδίδεται  από σπίτι σε σπίτι  ......
Έφυγε από κοντά  μας σε ηλικία  μόλις 42 ετών ένα παιδί αγαπητό σε όλους μας , ο Δημήτρης ο Κολοκούρας , πρωτότοκος γιος του παπα-Γιώργη .
 Έζησε  με το χαμόγελο και την καλοσύνη ζωγραφισμένα , καθημερινά στο πρόσωπό του   ο Δημήτρης.  Καμία φορά δεν ήρθε σε αντιπαράθεση με κανένα ,  από τα παιδικά του ακόμη χρόνια,  μέχρι την τελευταία στιγμή  της ζωής του.Παραμερούσε δικά του προβλήματα , όταν κάποιος άλλος  ζητούσε τη βοήθειά του .
 Πάντα είχε ένα καλό λόγο για  όλους,   ένα λόγο συγκαταβατικό κι ανθρώπινο  . Είχε σπουδάσει  στο Εκκλησιαστικό Λύκειο της Λαμίας , πόλη στην οποία και ζούσε .  Ήταν παντρεμένος με την Ευτυχία Χατζή   με την οποία απέκτησε    δύο  αγόρια  . 
Θα σε θυμόμαστε πάντα Δημήτρη για την ανθρωπιά , την καλοσύνη  ,την αγάπη που είχες  για τους φίλους σου ,  τους  συγχωριανούς σου  κι όλο τον κόσμο . Καλό ταξίδι  κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει ! Κι από εκεί ψηλά μέσα από τις τάξεις των Αγγέλων που πλέον ανήκεις , παρακάλα  τον Κύριο να μας συγχωρέσει για κάθε  ηθελημένο ή αθέλητο κακό  που σου προκαλέσαμε .
Εύχομαι κι ελπίζω ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς σου , στον αδελφό σου,   στη γυναίκα και στα παιδιά σου  για να μπορέσουν να  ξεπεράσουν  τη  μεγάλη  θλίψη που προκαλεί η φυγή σου από τα εγκόσμια.-   

Δεν υπάρχουν σχόλια: