Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο που προήλθε από τις εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου 2010, με θέματα την εκλογή προεδρείου και τη συγκρότηση των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής. 
Αναφορικά με το προεδρείο, εκλέχθηκαν με απόλυτη πλειοψηφία οι κάτωθι: 
Πρόεδρος: Τσιώλης Δημήτριος του Ηλία 
Αντιπρόεδρος: Τόλης Γεώργιος 
Γραμματέας: Χαλιμούρδας Δημήτριος του Νικολάου 
Στις επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής προεδρεύει ο Δήμαρχος. Αναλυτικά, τα μέλη που εκλέχθηκαν είναι: 
Επιτροπή Οικονομικών 
Τακτικά Μέλη: 

Κακός Θωμάς του Νέστορα 
Κοφίνη Αναστασία του Δημητρίου 
Παπαδήμος Παναγιώτης του Αργυρίου 
Φουρλίγκα Κλεάνθη του Κωνσταντίνου 
Κατσιφός Ευάγγελος του Αθανασίου 
Τελώνης Λεωνίδας του Σπυρίδωνα 
Αναπληρωματικά Μέλη 
Βούρτσας Δημήτριος του Γεωργίου 
Ζαχαράκης Παναγιώτης του Γεωργίου 
Φούκας Νικόλαος του Λάμπρου 
Γεωργίου Νικόλαος 
Κατσιάδας Θεόδωρος 
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής 
Τακτικά Μέλη 
Διώτη Όλγα του Νικολάου 
Ζαχαράκης Παναγιώτης του Γεωργίου 
Σβερώνης Ταξιάρχης του Λάμπρου 
Φεγγούλη Βασιλική του Ευαγγέλου 
Μάκκας Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου 
Γκορόγιας Παναγιώτης του Ιωάννη 
Αναπληρωματικά Μέλη 
Βούρτσας Δημήτριος του Γεωργίου 
Κοφίνη Αναστασία του Δημητρίου 
Κακός Θωμάς του Νέστορα 
Παπαθανάσης Απόστολος του Ευστρατίου 
Τσιάμης Θεόδωρος του Κωνσταντίνου 

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Τέσσερις νέους Αντιδημάρχους όρισε ο Δημήτρης Τάτσης στο Δήμο Αγράφων, για το διάστημα από 1-1-2011 έως 31-12-2013.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι Θύμιος Μιχόπουλος, Χρήστος Δημητρόπουλος, Δημήτρης Βελαέτης και Θανάσης Μπακούσης, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν και οι αρμοδιότητες του κάθε αντιδημάρχου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο κ. Τάτσης ενδέχεται να προβεί στον ορισμό και 5ου Αντιδημάρχου, πιθανότατα του Νίκου Φούκα. 
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ
ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 
Στο κτήριο του Δημαρχείου Φραγκίστας θα στεγαστούν οι δύο από τις βασικές υπηρεσίες του νέου Δήμου Αγράφων, η Τεχνική και η Οικονομική Υπηρεσία .
Στην έδρα του Δήμου Ασπροποτάμου, στο Ραπτόπουλο θα λειτουργήσει η Ταμειακή Υπηρεσία, ενώ στην Παλαιοκατούνα και πιθανότατα στη θέση «Αμπάρες» θα εγκατασταθούν τα μηχανήματα του Δήμου και το γραφείο κινήσεως. 
Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει στην έδρα του Δήμου το Γραφείο Αγροτών, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες λειτουργίας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και Δασαρχείου. 
Οι υπάλληλοι μέχρι στιγμής θα παραμένουν στις έδρες των δήμων, ενώ τα ΚΕΠ θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως έχουν. 
ΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ – ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. 
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ (Πληθυσμός 13604): Ο μισθός του δημάρχου θα είναι 3.617 ευρώ............ Δημοσίευση της εφημερίδας Ευρυτανικός Παλμός !
http://evrytanikospalmos.blogspot.com/
Ευχόμαστε καλή Δύναμη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο , στον Πρόεδρο κ. Τσιώλη Δημήτρη  και φυσικά  στο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Τάτση! 
Υγεία , Δύναμη και ..... δουλειά !! Καλή Επιτυχία στο έργο τους! και φυσικά,  έργα για το Δήμο μας........... κι οπωσδήποτε  έργα  και για τους μικρούς του οικισμούς,  όπως ,   ο οικισμός  ΙΤΕΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ! Εμείς .....Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις  κι ως οφείλουμε ,  όπως το Σύνταγμα προστάζει  ..... θα επικροτούμε οπωσδήποτε και σαφέστατα!   κάθε θετική προσπάθεια . Δεν θα διστάσουμε όμως να καταγγείλουμε......  και οτιδήποτε ή οποιονδήποτε υπεύθυνο για    εκτελούμενες  κακοτεχνίες  ,την  απροθυμία , την έλλειψη ενδιαφέροντος κλπ.   Δεν θα διστάσουμε  επίσης , να αναδείξουμε ..... απευκταία   φαινόμενα...Φαινόμενα  που παραπέμπουν  σε σκέψεις και πρακτικές ειδικής, μεθοδευμένης και  κατευθυνόμενης   μεταχείρισης ...... ελπίζουμε (κι έχουμε βάσιμες  ενδείξεις  γι¨αυτό ) πως για τη  νέα Δημοτική Αρχή αυτές οι πρακτικές  θα  μπουν στο  ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ   της Ιστορίας  ... θα  ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ...  Άντε να δούμε....
Δημοσίευση σχολίου