Ελάτε στην παρέα μας !

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ;;;;


Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός τελικά δεν θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, φέρεται να έχει εκφράσει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ερμηνεύοντας το δίλημμα που έθεσε ο κ. Παπανδρέου ως προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ενόψει των επικείμενων εκλογών.
Σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης που είχε με το προεδρείο τηςΕθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού που τον επισκέφτηκε στο γραφείο του, ο Κ. Καραμανλής φέρεται να «έλυσε» τη σιωπή του, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είχε υπερεκτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, το οποίο -όπως εκτίμησε - θα είναι πολύ καλό για τη ΝΔ.
Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι το κεφάλαιο της ηγεσίας της ΝΔ έχει κλείσει για τον ίδιο, ενώ φαίνεται να εξέφρασε τη στήριξή του στη νέα ηγεσία της Ρηγίλλης, ώστε σύντομα το κόμμα να επανέλθει στην εξουσία.
Παράλληλα, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην οικονομία, ο κ. Καραμανλής φαίνεται να εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τελικά θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση στην αποπληρωμή του χρέους, κάτι που, όπως φέρεται να είπε, δεν σημαίνει χρεοκοπία.
Αναφερόμενος μάλιστα στη δική του διαχείριση στον τομέα της οικονομίας, ο πρώην πρωθυπουργός λέγεται ότι επεσήμανε πως φρόντιζε να δανείζεται στην αρχή του χρόνου και να μην προβάλλει τις αδυναμίες της χώρας.
Αυτό που προέχει, φέρεται ακόμη να υπογράμμισε, είναι να σωθεί η οικονομία και συμπλήρωσε ότι «είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει αυτή τη στιγμή» και πως όταν το κάνει, θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: