Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΚΛΕΨΤΕ ΑΠ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!


Εργοτάξια ,,,στόχος διαρρηκτών στην Ευρυτανία


Έρευνες σε όλη την Ευρυτανία κάνουν οι αστυνομικές αρχές για να εξαρθρώσουν την σπείρα διαρρηκτών που έχει γίνει φόβος και τρόμος για τα εργοτάξια της περιοχής. Σχεδόν καθημερινά καταφθάνουν νέες καταγγελίες από εργολάβους που βρίσκουν τις περιουσίες τους λεηλατημένες.
Τελευταίος στόχος των άγνωστων δραστών ήταν ένα εργοτάξιο που κατασκευάζει το σκέπαστρο στην θέση "Βράχος", απ’ όπου έκλεψαν σκεπάρνια, σφυριά, μια γεννήτρια ρεύματος και ένα μηχάνημα δόνησης σκυροδέματος συνολικής αξίας περίπου 2.300 ευρώ. Πιθανότατα πρόκειται για τους ίδιους που πριν από ένα
μήνα είχαν κλέψει από το ίδιο εργοτάξιο ποσότητα ξυλείας, η οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή καλουπιών.
Στο στόχαστρο των κακοποιών έχουν μπει και άλλα εργοτάξια της περιοχής.Οι κλοπές που έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας γίνονται συνήθως τα Σαββατοκύριακα, όταν τα περισσότερα συνεργεία δεν λειτουργούν και οι δράστες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Αλλά δεν είναι μόνο ότι κλέβουν ξύλα για καλούπια, σίδερα, βαριά
εργαλεία και διάφορα υλικά… Στην προσπάθειά τους να αρπάξουν όσο περισσότερα μπορούν, συχνά προκαλούν βαρύτατες φθορές στα μηχανήματα των εργοταξίων.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ :ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Έλεος.........

Δεν υπάρχουν σχόλια: