Ελάτε στην παρέα μας !

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΙΤΕΑ , ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ!


 Εγκατάσταση δικτύου  φωτισμού σε  δρόμους του οικισμού μας .Ο υπεύθυνος  κ. Σεραφείμ Τριαντάφυλλος με το συνεργείο του επιθεωρούν και τοποθετούν τις   τελευταίες κολόνες  φωτισμού στα βορειότερα σημεία του οικισμού .Φόντο το υπέροχο  δάσος μας.
 Οι τελευταίες ΄΄πινελιές΄΄  .

Η πλατεία φωτισμένη , ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!












Φωτο:Π. Τραγουδάρας (facebook ΙΤΕΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ  Η ομάδα )



1964. Ο Νεαρός στη φωτογραφία είναι   ο Δήμαρχος Ασπροποτάμου  Ευρυτανίας  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ


Η μόνη του σκέψη και επιλογή ήταν και είναι να προσφέρει στον τόπο μας.... Αν τα κατάφερε η ιστορία θα δείξει . Ελπίζω ωστόσο όσοι ακολουθήσουν να προσφέρουν περισσότερα ! Όσο με αφορά υποστηρίζω ξεκάθαρα  πως έκανε το καλύτερο δυνατόν , δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια , ούτε αποκόμισε τίποτα περισσότερο απ΄ ότι δικαιωματικά άξιζε . Θράσος και μεγαλομανία πάντως (το ζήσαμε δυστυχώς στο παρελθόν ) δεν επέδειξε  στους  απλούς (ενίοτε αγράμματους) κατοίκους των χωριών μας , στους γονείς , τα αδέλφια τους συγγενείς μας .Αυτό  από μόνο του Φτάνει !  Όπως και να ΄χει εμείς οι κάτοικοι της ΙΤΕΑΣ  δεν είμαστε αχάριστοι κι οπωσδήποτε  δεν  ξεχνούμε  ! Καλή Συνέχεια, Χρήστο!
Τελειώνοντας θα πρόσθετα πως το καλύτερο και η διεκδίκησή του δεν έχουν αρχή και τέλος ,στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι  θεμιτό. Αρκεί να μην  ξεχνούμε την αρχή , τη μέση , το τέλος . Σίγουρα το να καταγράφουμε τα γεγονότα είναι εύκολο , το να τα αντιμετωπίσουμε με  έργα και πράξεις ΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: