Ελάτε στην παρέα μας !

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010. Βιογραφικό Σημείωμα του πατριώτη μας , Ντόκα Σωτήρη



Ντόκας Σωτήριος : Υποψήφιος Δημοτικός  Σύμβουλος  του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας . Με το ψηφοδέλτιο  του Υποψήφιου Δημάρχου Θ. Μπαμπαλή . 

Ο Σωτήρης Ντόκας του Χαράλαμπου , γεννήθηκε στον οικισμό Μουτσιάρα  της κοινότητας Ραπτοπούλου Ευρυτανίας  το έτος 1960.


Μεγάλωσε στο Ραυτόπουλο,πήγε στο Γυμνάσιο Γρανίτσας,μετά στο Καρπενήσι και τελείωσε το λύκειο στην Αθήνα.Είναι παντρεμένος με την Δημάτσα Κωσταντίνια και έχει τρεις γιους
Από το 1987 είναι υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα στο ΕΚΑΒ Αθηνών σε μάχιμη θέση,όπως το ειδικό τμήμα Αεροδιακομιδές.Το 2000 πήρε οικειοθελή μετάθεση για το Καρπενήσι όπου συνέχισε να εργάζεται σαν μάχιμο πλήρωμα του ΕΚΑΒ για την Ευρυτανία.Απο το 2006 που ιδρύθηκε επίσημα το ΕΚΑΒ στον νομό είναι ο προϊστάμενος του τομέα ΕΚΑΒ Καρπενησίου.
Από το 1985 με έδρα την Αθήνα ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά και κοινά του τόπου μας όπως :
· Με την μάθηση Παραδοσιακών Ελληνικών χορών στο θέατρο Δώρα Στράτου και στο Λύκειο Ελληνίδων της Αθήνας
· Ως χοροδιδάσκαλος (με ειδική άδεια άσκησης επαγγέλματος) δίδαξε Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορούς
· Οργάνωσε πολλά χορευτικά των Ευρυτανικών Συλλόγων στην Αθήνα καθ’ως και και ο επίσημος χοροδιδάσκαλος της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων με πολλές εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και στην Ευρυτανία για προβολή των παραδόσεων του τόπου μας.
· Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ραυτοπουλιτών την εποχή 1995-1997, καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Απεραντίων
· Το 1998 ήταν υποψήφιος ΔΣ του Δήμου Ασπροποτάμου στο ψηφοδέλτιο του Φ.Παπαδήμου.
· Είχε πολλαπλές εμφανίσεις με το χορευτικό του Συλλόγου Μαράθου Αγράφων Ευρυτανίας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου όπως το 2008 στο χορευτικό και την αναπαράσταση της νικηφόρας μάχης του Κατσαντώνη στην έδρα του δήμου Αγράφων,τα Άγραφα για τις ανάγκες της τηλεόρασης ΕΤ3.
· Ήταν αυτός που το 2008,στα 200 χρόνια από τον θάνατο του θρυλικού ήρωα Κατσαντώνη ,σκηνοθέτησε και έγραψε το σενάριο της σύλληψης του,που διαδραματίστηκε στο Σίχνυκο αλλά και στονΜάραθο.
Εύχεται σε όλους τους συνυποψηφίους καλή δύναμη στον εκλογικό τους αγώνα και η βούληση των δημοτών του νυν διευρυμένου Δήμου Αγράφων να εκφράζει τις καλύτερες πεποιθήσεις για έναν δήμο με γνώμονα την διατήρηση της σπουδαίας παραδοσιακής ταυτότητας,την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου,την αξιοποίηση στον πρωτογενή τομέα,την καλύτερη μέριμνα στα θέματα υγείας,την διάδοση και διάσωση ηθών και εθίμων.
Ειλικρινά με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του διευρυμένου Δήμου Αγράφων
Ντόκας Σωτήριος.


Ευχόμαστε  καλή επιτυχία στο Σωτήρη Ντόκα  , και σε όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους !  Κι επειδή οι εποχές αλλάζουν , περιμένουμε από τον πατριώτη μας  κ.  Σωτήρη Ντόκα (κι από όλους φυσικά ...τους υποψήφιους  αιρετούς Άρχοντες) , τις ανάλογες κινήσεις,  για την αξιοποίηση της πανέμορφης αυτής γης .Της γης του  Ζαχαρία Παπαντωνίου , του  Γρανίτσα και τόσων  άλλων  σπουδαίων Ευρυτάνων συγγραφέων και επιστημόνων  . Της γης του Κατσαντώνη , του Καραΐσκάκη....  και τόσων  άλλων γνωστών και  ΄΄Αγνώστων Ηρώων ΄΄ που πολέμησαν για την Πατρίδα μας . . Μια πατρίδα ,που σήμερα  προσπαθεί  να συνέλθει από το σοκ του μνημονίου και του Δ.Ν.Τ.  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΩΤΗΡΗ!